KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

FIREWALL 8.0 DEBUG AND TROUBLESHOOT (EDU-311)

Firewall 8.0 - Debug and Troubleshoot Training Course & Certification

FIREWALL 8.0 - DEBUG LAN TROUBLESHOOT (EDU-311)

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Firewall 8.0 - Kursus Training Debug lan Ngatasi Masalah

Kursus iki bakal ningkatake pemahaman siswa babagan cara ndandani garis lengkap Palo Alto Networks firewall generasi sabanjure. Murid-murid bakal nampa pengalaman ngatasi masalah keamanan, jejaring, pencegahan ancaman, logging, lan nglaporake fitur sistem operasi PAN-OS Palo Alto Networks. Sawise rampung kelas iki, siswa bakal duwe pengetahuan mendalam babagan cara ndandani visibilitas lan ngontrol aplikasi, kedhaftar, lan isi

Prerequisites kanggo Firewall 8.0 - Debug lan troubleshoot Certificataion

  • Penyempurnaan PAN 201 & 205
  • Kawruh jero keamanan Konsep
  • Pengalaman nggarap piranti Palo alto

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

Bagean 1Cara Ngatasi Masalah
Bagean 2Perbandingan Platform Nalika Ngatasi Masalah
Bagean 3Mlebu log
Bagean 4Ngatasi masalah Administrasi
Bagean 5Layer 3Troubleshooting
Bagean 6Ngatasi masalah Kebijakan
Bagean 7Pemecahan Masalah Pangguna-ID
Bagean 8Ngatasi masalah VPN
Bagean 9Troubleshooting Global Protect
Bagean 10Ngatasi masalah kinerja