FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS

Firewall 8.0 Essentials Training - Konfigurasi & Manajemen (EDU-310) Kursus Sertifikasi

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Firewall 8.0 Essentials Training - Konfigurasi & Manajemen

Sempurnone rampung telung dina, mesthi wae instruktur-instruktur bakal mbantu mahasiswa nginstal, ngatur, lan ngatur kabeh baris Palo Alto Networks Firewalls NextGeneration.

Tujuan sakaFirewall 8.0 Essentials Course

  • Panyengkuyung rampung limang dina iki, instruktur sing dipimpin instruktur bakal ningkatake pemahaman mahasiswa babagan carane ngatur lan ngatur Palo Alto Networks generasi firewalls.
  • Siswa bakal sinau lan entuk pengalaman-pengalaman sing configuring, ngatur, lan ngawasi firewall ing lingkungan lab.

Penyajian sing ditujuFirewall 8.0 Essentials Training

Keamanan Insinyur, Teknisi Jaringan, lan staf Dhukungan

Prasyarat kanggoSertifikat 8.0 Essentials Firewall

  • Siswa kudu duwe akrab dhasar karo konsep jaringan kalebu routing, switching,
    lan alamat IP.
  • Siswa kudu uga akrab karo konsep keamanan basis port.
  • Pengalaman karo teknologi keamanan liyane (IPS, proxy, lan penyaringan konten) minangka plus.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: training and management (EDU-310) training in gurgaon
  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: KEGIATAN LAN MANAJEMEN (EDU-310) sertifikasi biaya ing Gurgaon
  • Institute for FIREWALL 8.0 ESSENTIALS: KONFIGURASI LAN MANAJEMEN (EDU-310) ing gurgaon
  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: CONFIGURATION AND MANAGEMENT (EDU-310) in Gurgaon
  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: KONFIGURASI LAN MANAJEMEN (EDU-310) sertifikasi ing gurgaon
  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: KEGAGALAN LAN MANAJEMEN (EDU-310) ing Gurgaon
  • Best FIREWALL 8.0 ESSENTIALS: KONFIGURASI LAN MANAJEMEN (EDU-310) Latihan Online
  • FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS: CONFIGURATION AND MANAGEMENT (EDU-310) training
-count batches > 1 -->
Bagean 1Platform lan Arsitektur
Bagean 2Konfigurasi awal
Bagean 3Konfigurasi Antarmuka
Bagean 4Keamanan lan Kebijakan NAT
Bagean 5App-ID
Bagean 6Dasar Content-ID
Bagean 7Nyaring URL
Bagean 8Decryption
Bagean 9WildFire
Bagean 10ID panganggo
Bagean 11GlobalProtect
Bagean 12VPN Site-to-Site
Bagean 13Ngawasi lan Nglaporake
Bagean 14Kasedhiya Aktif / Pasif dhuwur