KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

FIBERWALL 8.0 ESSENTIALS

Firewall 8.0 Essentials Training - Konfigurasi & Manajemen (EDU-310) Kursus Sertifikasi

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Firewall 8.0 Essentials Training - Konfigurasi & Manajemen

Sempurnone rampung telung dina, mesthi wae instruktur-instruktur bakal mbantu mahasiswa nginstal, ngatur, lan ngatur kabeh baris Palo Alto Networks Firewalls NextGeneration.

Tujuan sakaFirewall 8.0 Essentials Course

  • Panyengkuyung rampung limang dina iki, instruktur sing dipimpin instruktur bakal ningkatake pemahaman mahasiswa babagan carane ngatur lan ngatur Palo Alto Networks generasi firewalls.
  • Siswa bakal sinau lan entuk pengalaman-pengalaman sing configuring, ngatur, lan ngawasi firewall ing lingkungan lab.

Penyajian sing ditujuFirewall 8.0 Essentials Training

Keamanan Insinyur, Teknisi Jaringan, lan staf Dhukungan

Prasyarat kanggoSertifikat 8.0 Essentials Firewall

  • Siswa kudu duwe akrab dhasar karo konsep jaringan kalebu routing, switching,
    lan alamat IP.
  • Siswa kudu uga akrab karo konsep keamanan basis port.
  • Pengalaman karo teknologi keamanan liyane (IPS, proxy, lan penyaringan konten) minangka plus.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews


Bagean 1Platform lan Arsitektur
Bagean 2Konfigurasi awal
Bagean 3Konfigurasi Antarmuka
Bagean 4Keamanan lan Kebijakan NAT
Bagean 5App-ID
Bagean 6Dasar Content-ID
Bagean 7Nyaring URL
Bagean 8Decryption
Bagean 9WildFire
Bagean 10ID panganggo
Bagean 11GlobalProtect
Bagean 12VPN Site-to-Site
Bagean 13Ngawasi lan Nglaporake
Bagean 14Kasedhiya Aktif / Pasif dhuwur