KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

FortiAnalyzer

Kursus Latihan & Sertifikasi FortiAnalyzer

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan FortiAnalyzer

Ing kelas iki, sampeyan bakal sinau babagan carane FortiAnalyzer. Sampeyan bakal nemokake persiyapan, ndhaptar piranti sing didhukung lan nggayuh komunikasi, ngatur log lan arsip, lan konfigurasi laporan sing wis disetel lan disesuaikan. Kursus iki nyedhiyakake pemahaman sing kuat babagan nggabungake FortiAnalyzer dadi infrastruktur kesadaran jaringan.

Penonton sing dituduhakeLatihan FortiAnalyzer

The FortiAnalyzer mesthi dimaksudaké kanggo jaringan lan profesional keamanan sing melu manajemen dina-dina FortiAnalyzer alat lan informasi keamanan FortiGate. Iki kalebu manajer jaringan, lan administrator, nanging pemasang, insinyur sales, insinyur sistem, insinyur layanan profesional (presales lan post sales) lan profesional dukungan teknis uga bisa entuk manfaat saka kursus iki.

Prasyarat kanggo Certification FortiAnalyzer

  • NSE-4 Paper-I & Paper-II rampung

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul-1: Ringkesan
  • Modul-2: Konfigurasi & Administrasi
  • Modul-3: Registrasi Piranti
  • Modul-4: Nganggo log & Nampa
  • Modul-5: Laporan

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Contact Us.


reviews