KoleksiCourse online
register

FortiAuthenticator

Latihan FortiAuthenticator | Course FortiAuthenticator | Certification FortiAuthenticator

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

FortiAuthenticator Training Course Overview

Ing kelas iki, sampeyan bakal sinau carane nggunakake FortiAuthenticator kanggo ngamanake tulen. Ing laboratorium interaktif, sampeyan bakal nyinau babagan carane authenticate pangguna, karo FortiAuthenticator tumindak minangka server RADIUS, LDAP, utawa 802.1X EAP, wewenang certificate (CA), lan kolektor acara logon sing nggunakake - lan ngluwihi - Fortinet Single Sign-On ( Kerangka kerja FSSO kanggo ndhelikake pangguna. Sampeyan bakal njelajah manajemen tamu portal, FortiTokens, lan sertifikat digital.

Penonton sing dituduhake FortiAuthenticator Training

Sapa sing tanggung jawab kanggo ngatur maning dina kanggo alat FortiAuthenticator.

Prasyarat kanggo Course Certification FortiAuthenticator

  • FortiGate II
  • Pangerten saka otentikasi, wewenang, lan akuntansi

Course Outline Duration: 1 Day

  • Pambuka FortiAuthenticator
  • Deploying lan Konfigurasi FortiAuthenticator
  • Pangurus lan Pengesahan Panganggo
  • Portal tawanan
  • Otentifikasi rong faktor
  • Manajemen Certificate
  • Fortinet Single Sign-On
  • 802.1X Authentication
  • Ngatasi masalah

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews