KoleksiPelatihan Kelas
register

FortiGate I

Kursus Training & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum Training FortiGate I

Ing kelas iki, sampeyan bakal nemokake cara migunakake FortiAnalyzer. Sampeyan bakal nemokake persiyapan, ndhaptar piranti sing didhukung lan nggayuh komunikasi, ngatur log lan arsip, lan konfigurasi laporan sing wis disetel lan disesuaikan. Kursus iki nyedhiyakake pemahaman sing kuat babagan nggabungake FortiAnalyzer dadi infrastruktur kesadaran jaringan.

Intended Audience of Fortigate – I Training :

Course FortiGate aku ditrapake kanggo sapa wae sing tanggung jawab kanggo ngatur mancing saben dina FortiGate. Iki kalebu manajer jaringan, administrator, panyedhiya, sales engineers, insinyur sistem, insinyur jasa profesional (presales lan post sales) lan profesional dukungan teknis. Sapa sing mbutuhake kursus FortiGate II dianjurake kanggo ngrampungake kursus FortiGate I dhisik.

Prasyarat kanggo Fortigate - Kursus Sertifikasi:

  • Kawruh Kuat saka Protokol TCP / IP
  • Pengetahuan Dasar Firewall

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Pambuka kanggo fortinet
  • Modul-2: Kebijakan Firewall
  • Modul-3: Authentication
  • Modul-4: SSL VPN
  • Modul-5: Dasar IPSEC VPN
  • Modul-6: Antivirus
  • Modul-7: Proxy Eksplisit
  • Modul-8: Webfilter
  • Modul-9: Kontrol Aplikasi
  • Modul-10: Logging & Monitoring

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews