KoleksiPelatihan Kelas
register
FortiGate II

Kursus Latihan & Sertifikasi FortiGate II

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan FortiGate II

Ing kelas iki, sampeyan bakal sinau jaringan lan keamanan FortiGate sing luwih maju. Topik kalebu fitur sing umum ing jaringan perusahaan / MSSP Komplek utawa luwih gedhe, kayata routing lanjutan, modus transparan, infrastruktur mbutuhake, IPsec VPN, IPS, SSO, pencegahan data, diagnostik, lan kinerja nggoleki.

Penyajian sing dituju kanggo FortiGate II Training

The FortiGate aku mesthi ditrapake kanggo sapa waé sing tanggung jawab kanggo ngatur manajer dina sehari kanggo FortiGate. Iki kalebujaringan manajer, administrator, pemasang, insinyur sales, insinyur sistem, insinyur jasa profesional (presales, lan sales post) lan profesional dukungan teknis. Sapa sing mbutuhake kursus FortiGate II dianjurake kanggo ngrampungake kursus FortiGate I dhisik.

Prasyarat kanggo FortiGate II Certification

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Routing
  • Modul-2: Virtual Domains
  • Modul-3: Mode Transparan
  • Modul-4: Ketersediaan Dhuwur
  • Modul-5: Advance IPSEC VPN
  • Modul-6: Sistem pencegahan Intrusion
  • Modul-7: FSSO
  • Modul-8: Operasi Certificate
  • Modul-9: Pencegahan Kebocoran Data
  • Modul-10: Diagnostik
  • Modul-11: Akselerasi Hardware
  • Modul-12: IPv6

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews