KoleksiPelatihan Kelas
register

FortiGate II

Kursus Latihan & Sertifikasi FortiGate II

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan FortiGate II

Ing kelas iki, sampeyan bakal sinau jaringan lan keamanan FortiGate sing luwih maju. Topik kalebu fitur sing umum ing jaringan perusahaan / MSSP Komplek utawa luwih gedhe, kayata routing lanjutan, modus transparan, infrastruktur mbutuhake, IPsec VPN, IPS, SSO, pencegahan data, diagnostik, lan kinerja nggoleki.

Intended Audience of FortiGate II Training

The FortiGate aku mesthi is intended for anyone who is responsible for the day-to-day management of a FortiGate appliance. This includes jaringan manajer, administrator, pemasang, insinyur sales, insinyur sistem, insinyur jasa profesional (presales, lan sales post) lan profesional dukungan teknis. Sapa sing mbutuhake kursus FortiGate II dianjurake kanggo ngrampungake kursus FortiGate I dhisik.

Prerequisites for FortiGate II Certification

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Routing
  • Modul-2: Virtual Domains
  • Modul-3: Mode Transparan
  • Modul-4: Ketersediaan Dhuwur
  • Modul-5: Advance IPSEC VPN
  • Modul-6: Sistem pencegahan Intrusion
  • Modul-7: FSSO
  • Modul-8: Operasi Certificate
  • Modul-9: Pencegahan Kebocoran Data
  • Modul-10: Diagnostik
  • Modul-11: Akselerasi Hardware
  • Modul-12: IPv6

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews