KoleksiPelatihan Kelas
register
FortiManager

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

FortiManager

Kursus iki mulang fundamental saka nggunakake FortiManager kanggo administrasi jaringan terpusat saka akeh piranti FortiGate. Contoh kasus nggunakake kalebu perusahaan lan jaringan operator. Sampeyan bakal nliti macem-macem strategi penyebaran sing kalebu siji utawa luwih domain administrasi, paket kebijakan lan obyek sing dituduhake.

Penonton sing Dituju:

Sapa sing tanggung jawab ngatur maneka piranti FortiGate ing saindhenging platform FortiManager.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka Fortigate-I & II

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul-1: Pambuka kanggo FortiManager
  • Modul-2: Setelan Sistem
  • Modul-3: Piranti Manager
  • Modul-4: Kebijakan & Objek
  • Modul-5: Operasi Sistem Tambahan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Latihan FortiManager ing gurgaon
  • Biaya sertifikat FortiManager ing Gurgaon
  • Institut FortiManager ing gurgaon
  • FortiManager in Gurgaon
  • Sertifikat FortiManager ing gurgaon
  • Course FortiManager ing Gurgaon
  • Best FortiManager Training Online
  • Latihan FortiManager
-count batches > 1 -->