KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register
Kursus Training Training & Certification

Kursus Training Training & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Fortinet Customized Training

Fortinet minangka perusahaan multinasional Amerika kanthi markas ing Sunnyvale, California. Iku berkembang lan pasar cybersecurity piranti lunak, piranti lan layanan, kayata firewalls, anti-virus, pencegahan intrusi lan keamanan endpoint, lan liya-liyane. Iku perusahaan keamanan jaringan nomer papat dening revenue.

Pra-requisite kanggo Course Fortinet

Siswa kudu ngetik kelas kanthi dhasar pemahaman jejaring bisnis lan masalah keamanan

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.