KoleksiCourse online
register
FortiWeb

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

FortiWeb

Ing kelas iki, sampeyan bakal sinau kanggo nyebarke, ngatur, lan mbusak firewall aplikasi web Fortinet: FortiWeb. Instruktur njelasake konsep utama keamanan aplikasi web, lan latihan lab utama ing ngendi sampeyan bakal njlajah fitur perlindungan lan kinerja. Liwat panularan lan serangan kanthi aplikasi web nyata ing lab, sampeyan bakal sinau babagan distribusi muatan saka server maya menyang server nyata nalika ngleksanakke parameter logis, mreksa aliran, lan nggayuh cookie sesi HTTP.

dimaksudaké pirsawan

Sapa sing tanggung jawab kanggo ngatur maning dina kanggo piranti FortiWeb.

Prasyarat:

  • Kawruh lapisan OSI & protokol HTTP
  • Kawruh dhasar HTML, JavaScript, lan dinamika sisi web server kayata PHP
  • Pengalaman dasar karo pelabuhan FortiGate

Course Outline Duration: 2 Days

  • Konsep WAF
  • Dasar Persiyapan
  • Nggabungake njaba SIEM
  • Ngintegrasi Front-End SNAT & Load Balancers
  • DoS & Defacement
  • Signature, Sanitization & Auto-learning
  • SSL / TLS
  • Otentikasi & Kontrol Akses
  • Compliance PCI DSS 3.0
  • Caching & Compression
  • Rewriting & Redirects
  • Ngatasi masalah

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Training FortiWeb ing Gurgaon
  • Biaya sertifikat FortiWeb ing Gurgaon
  • Institute for FortiWeb in Gurgaon
  • FortiWeb in Gurgaon
  • FortiWeb certification in gurgaon
  • FortiWeb ing Gurgaon
  • Best FortiWeb Online Training
  • Latihan FortiWeb
-count batches > 1 -->