KoleksiPelatihan Kelas
register

Peraturan Perlindungan Data Umum

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

General Data Protection Regulation – GDPR Training

Latihan Ngatur ing GDPR mbisakake sampeyan mbutuhake kawruh, skills lan kompetensi sing dibutuhake kanggo ngetrapake lan netepake aturan sing kompatibel kanthi efektif babagan perlindungan data pribadhi.

Sawise sinau konsep Praktik Perlindungan Data Umum (GDPR), sampeyan bakal nemtokake manawa sampeyan ngerteni celah antarane Peraturan Umum Perlindungan Data lan proses pangaturan saiki kalebu: kebijakan privasi, tata cara, instruksi kerja, formulir persetujuan, penilaian impact protection data , kanggo nggayuh organisasi ing proses adopsi menyang peraturan anyar.

dislametaké

  • Ngerti babagan sejarah pangayoman data pribadi ing Eropah.
  • Mupangatake pemahaman sing komprehensif saka konsep lan pendekatan sing dibutuhake kanggo keselarasan efektif karo Peraturan Perlindungan Data Umum.
  • Ngerti syarat anyar sing diatur dening Peraturan Perlindungan Data Umum kanggo organisasi EU lan organisasi non-EU lan nalika perlu kanggo ngleksanakake.
  • Ndarbeni keahlian sing dibutuhake kanggo ndhukung organisasi kanggo netepake implementasine syarat-syarat anyar kasebut.
  • Sinau cara kerja tim sing ngleksanakake GDPR.

dimaksudaké pirsawan

Kursus Foundation lan Praktisi GDPR iki dimaksudaké kanggo:

  • Informasi Keamanan Profesional
  • Pegawai Kepatuhan
  • Pejabat Perlindungan Data
  • Manajer Risk
  • Manajer Privasi
  • IT Security Professionals

Prasyarat

Ora ana kualifikasi formal sing disetujoni sadurunge kudu lulus kursus iki - dirancang kanggo individu sing pengin nambah kawruh babagan GDPR lan ngetrapake program kepatuhan ing bisnis. Keuntungan Pangertene tata pemerintahan, Risk and Compliance, Keamanan lan privasi.

Course Outline Duration: 2 Days

Day 1

  1. Pambuka marang GDPR
  2. Istilah GDPR Kunci
  3. Pengantar struktur GDPR - artikel legal lan recital
  4. Beda utama antarane Data Protection Act lan GDPR EU
  5. Prinsip-prinsip GDPR
  6. Peranan lan fitur utama saka GDPR
  7. Hak Subyek Data

Day 2

  1. Pengolahan data pribadine sah
  2. Panjaluk akses subyek lan cara kanggo menehi hasil karo
  3. Complying with GDPR EU
  4. Kebijakan miturut rancangan
  5. Aturan Perusahaan Binding
  6. Taksiran pangreksan data (DPIA)
  7. Pelaporan pelanggaran lan respon
  8. Peranan DPO

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews