KoleksiCourse online
register
GFI Lan Guard - pemindai keamanan jaringan lan manajemen tembelan

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

GFI LanGuard

GFI LanGuard minangka pemindai keamanan jaringan utama lan solusi manajemen tembelan sing tumindak minangka konsultan keamanan virtual. Menehi gambaran lengkap persiyapan jaringan sampeyan, nyedhiyakake analisis resiko lan mbantu sampeyan njaga jaringan aman lan cecek kanthi usaha minimal. GFI LanGuard bakal ndeteksi remot server, workstation, laptop, piranti seluler kayata smartphone lan tablet, malah mesin virtual, switch router lan printer. Nggunakake dashboard kanggo nganalisa asil scan, ing sisih kiwa sampeyan bisa ndeleng komputer ing jaringan lan smartphone lan tablet sing nyambung menyang server Microsoft Exchange.

Prasyarat:

  • Kawruh dhasar babagan jaringan
  • Windows Server lan / utawa UNIX skills
  • Pengalaman Internet lan TCP / IP

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul: 1 Pambuka
  • Modul: 2 Nginstal GFI LanGuard
  • Modul: 3 Nemu Hasil
  • Modul 4: Ngatur Agen
  • Modul: 5 Mindhai Jaringan Panjenengan
  • Modul: 6 Dashboard
  • Modul: 7 Interpreting Results
  • Modul: 8 Ngurangi Kerawuhan
  • Modul: 9 Activity Monitoring
  • Modul: 10 Reporting
  • Modul: 11 Ngganti GFI LanGuard
  • Modul: 12 Scan Profil Editor
  • Modul: 13 Utilities
  • Modul: 14 Script Debugger

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews