KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Pentadbir Keamanan HP ArcSight ESM 6.9

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pentadbir Keamanan HP ArcSight ESM 6.9

Kursus iki ditrapake kanggo kabeh administrator sistem, sing kudu: Instal, ngurus, njaga lan ngrampungake komponen ArcSight ESM HP -Desain lan nglakokna integrasi antarane HP ArcSight ESM lan HP ArcSight appliances -Proactively investigate the environment of ArcSight ESM CORRE HP environment .

Prasyarat

Kanggo sukses ing kursus iki, sampeyan bakal duwe pangerten babagan:

  • Piranti keamanan umum, kayata ID & firewall
  • Fungsi piranti jaringan umum, kayata router, switch, hub, etc.
  • Fungsi TCP / IP, kayata pamblokiran CIDR, subnet, alamat, komunikasi, etc.
  • Tugas & fungsi sistem operasi Windows dhasar
  • Aktivitas bisa nyerang, kayata mindai, wong ing tengah, ngendhitasi, nggawe, etc., lan bisa nglakoni aktivitas sing ora normal, kayata cacing, virus, virus, lan liya-liyane.
  • Terminologi SIEM, kayata ancaman, kerentanan, resiko, aset, eksposur, safeguard, dll.
  • 6 sasi pengalaman ngasilake HP ArcSight ESM
  • Sasampunipun Pentas HP ArcSight ESM

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul 1: ESM CORRE 6.9 Arsitektur
  • Modul 2: Nginstal ESM CORRE 6.9
  • Modul 3: Nginstal lan Navigasi ing Console ESM
  • Modul 4: Nggunakake CORRE karo ArcSight Appliances
  • Modul 5: Nginstal Konektor
  • Modul 6: Ngatur ArcSight SmartConnectors
  • Modul 7: Nggunakake Manajemen Console Browser Interface
  • Modul 8: Aliran Event wektu nyata Nggunakake Konsol ESM
  • Modul 9: Ngatur Model Jaringan
  • Modul 10: Nginstal FlexConnectors
  • Modul 11: ArcSight Forwarding Connectors
  • Modul 12: Configuring Notifications
  • Modul 13: Ngatur SSL Certificates
  • Modul 14: Nemtokake Dhaptar lan Tren
  • Modul 15: ArcSight Web lan Pusat Komando
  • Modul 16: Manajemen Event
  • Modul 17: ArcSight ESM Admin Authentication
  • Modul 18: Ngamanake Kesehatan Sistem
  • Modul 19: Nggunakake ArcSight Packages
  • Modul 20: Patching CORR-Engine
  • Modul 21: ArcSight ESM CORRE Gawe Nganti lan Mulihake
  • Modul 22: Ngatur CORRE saben partisi
  • Modul 23: Nggarap Dhukungan HP ArcSight

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews