KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

intro kanggo testing

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Intro Kanggo Testing

Course iki fokus ing dasar-dasar Testing Software sing bakal mbantu sampeyan ngerteni prinsip-prinsip, model, lan teknik pengujian supaya bisa nyinaoni industri testing software.

iki mesthi adhedhasar skenario real-time, sing migunani kanggo mangerteni konsepsi pengujian, SDLC, STLC, pengujian manual lan topik liyane sing perlu kanggo bisa nganggo testing manual. Kursus iki difokusake kanggo ngenali syarat aplikasi, nemtokake tingkat testing sing beda-beda, sawise pangguna bakal beda-beda testing kanggo mriksa kualitas aplikasi lan non fungsi sing fungsional, lan bakal nyiapake kasus uji lan skenario uji kanggo mriksa aplikasi kanthi saben aspek, ing pungkasan bakal kacathet cacat lan generate laporan ing basis eksekusi kasus uji.

dislametaké

  • Ngenali dasar lan dhéfinisi nguji perangkat lunak lan prinsipé
  • Ngenali model SDLC sing beda
  • Netepake teknik testing kanggo gawe syarat bisnis
  • Ngenali proses eksekusi test
  • Netepake manajemen risiko lan sinau cara kanggo nguji perangkat lunak
  • Nggunakke laporan lan pratondho kinerja tombol kanggo ngukur sukses
  • Temtokake jinis testing non-fungsi
  • Ngenali konsep testing majeng

dimaksudaké pirsawan

  • Sembarang pangguna anyar sing kepengin miwiti karir ing piranti lunak testing
  • Software Developer

Prasyarat

Pengetahuan Kerja

  • Windows
  • Situs web lan browser

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Ringkesan
    • Ngerti babagan tes fundamental:
      • Netepake testing piranti lunak
      • Temtokake apa tes penting
      • Sinau prinsip testing software
      • Ngenali tujuan testing software
    • Mangerteni definisi testing
      • Ngenali tingkat tés test:
        • Unit, integrasi, sistem, pamriksan pamriksan pangguna
        • Testing kinerja
        • Operasional Kesediaan
        • Netepake lifecycle pembangunan piranti lunak (SDLC)
    • Ngenali konsep lan teknik pangujian:
      • Testing Box White
      • Testing Black Box
  2. Syarat lan Pengujian
    • Ngenali jinis syarat
    • Netepake kebutuhan bisnis
    • Netepake hubungan antarane kebutuhan bisnis lan test
    • Ngenali peran analis bisnis
    • Dhaftar keuntungan saka syarat sing cetha
    • Netepake analisis syarat
    • Relate syarat jangkoan karo èntitas liyané
  3. Test Execution
    • Ngenali metode eksekusi test
    • Bandingake testing manual lan otomatis
    • Keuntungan saka testing otomatis
    • Netepake tantangan testing otomatis
    • Dokumentasi asil
    • Logging kekurangan
    • Keruwetan lan Prioritas
    • Pelanggaran kekurangan
    • Prinsip saka Reporting cacat efektif
  4. Ngerti Risk
    • Netepake resiko
    • Ngenali manajemen risiko
    • Tahap manajemen risiko
    • Kebutuhan saka keseimbangn antarane wektu lan tenaga ujian
    • Netepake impact testing bisnis
    • Tip kanggo ngoptimalake gaweyan
  5. Ngukur Sukses
    • Ukur keberhasilan lan perbaikan
    • Ngenali metrik lan pratondho kinerja tombol (KPI)
    • Ngenali tips kanggo milih KPI
    • Netepake langkah-langkah kanggo formula sukses

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Calon bisa lunga kanggo ISTQB Foundation Foundation sertifikat, kanggo miwiti karir minangka Manual Tester

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Intro Testing training in gurgaon
  • Intro Kanggo Testing biaya sertifikat ing Gurgaon
  • Institute for Intro To Testing in gurgaon
  • Intro To Testing in Gurgaon
  • Intro To Testing certification in gurgaon
  • Intro Testing Course in Gurgaon
  • Best Intro To Testing Training Online
  • Intro Testing training