Pengantar R kanggo Kursus Latihan & Sertifikasi Programmer

Pengantar R kanggo Kursus Latihan & Sertifikasi Programmer

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus R kanggo Programmers

R minangka basa skrip kanggo manipulasi lan analisis data statistik. Iki diilhami dening, lan biasane cocog karo, basa statistik S dikembangake dening AT & T. Jeneng S, sing misuwur kanthi jeneng statistika, minangka referensi kanggo basa pamrograman liyane sing dikembangake ing AT & T kanthi jeneng siji huruf, C. S banjur didol menyang perusahaan cilik, sing ditambahake antarmuka GUI lan nuli dijenengi asil S- Plus. R wis dadi luwih populer tinimbang S / S-Plus, amarga gratis lan amarga akeh wong sing nyumbang. R kadang disebut 'GNU S.

Tujuan saka R Programming Training

  • implementasi domain umum saka statistik basa S; R / S minangka standar de facto ing antarane para ahli statistik profesional
  • mbandhingaké, lan asring unggul, ing daya kanggo produk komersial ing akèh indra
  • kasedhiya kanggo Windows, Mac, Linux
  • Saliyane ngaktifake operasi statistik, iku sawijining basa pamrograman umum, supaya sampeyan bisa ngotomatisasi analisis lan nggawe fungsi anyar
  • struktur pemrograman objek lan orientasi fungsi
  • set data disimpen ing antarane sambungan, supaya sampeyan ora kudu ngunggah maneh saben wektu
  • Alam mbukak-piranti lunak tegese gampang kanggo njaluk bantuan saka komunitas pangguna, lan akeh fungsi anyar sing disumbangkan dening panganggo, akeh sing statisticians penting

Prasyarat kanggo R Programming Certification

Prasyarat nyata mung yen sampeyan duwe sawetara pengalaman program; sampeyan ora perlu dadi ahli pro-grammer, senadyan ahli kudu nemokake materi sing cocok kanggo levele uga. Sabanjure bakal ana sawetara komentar sing ditujokake kanggo programer profesional, ngomong babagan pemrograman berorientasi obyek utawa Python, nanging komentar kasebut ora bakal nangani ora bisa diakses dening wong sing mung duwe latar mburi program.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Ringkesan
    • Sejarah R
    • Kaluwihan lan cacat
    • Ngundhuh lan nginstal
    • Carane golek dokumentasi
  2. Pambuka
    • Nggunakake console R
    • Njupuk pitulungan
    • Learning babagan lingkungan
    • Tulisan nulis lan ngeksekusi
    • Nyimpen karya sampeyan
  3. Nginstal Paket
    • Nemokake sumber
    • Nginstal sumber daya
  4. Struktur Data, Variabel
    • Variabel lan tugas
    • Jenis data
    • Indexing, subsetting
    • Ndeleng data lan ringkesan
    • Naming conventions
    • obyek
  5. Njupuk data menyang Lingkungan R
    • Dibangun ing data
    • Maca data saka file teks sing wis kabentuk
    • Maca data nggunakake ODBC
  6. Aliran Kontrol
    • Pengujian bebeneran
    • Nggawe
    • Looping
    • Perhitungan vektor
  7. Fungsi ing Kedalaman
    • paramèter
    • Bali angka
    • Ruang lingkup variabel
    • Penangan eksepsi
  8. Penanganan Tanggal ing R
    • Tanggal lan tanggal-kelas ing R
    • Tanggal format kanggo modeling
  9. Statistik Deskriptif
    • Data kontinu
    • Data kategorinipun
  10. Statistik Inferensial
    • Korélasi bivariat
    • T-test lan non-parametric sami
    • Chi-kuadrat test
    • Pengujian distribusi
    • Pengujian daya
  11. Group Miturut Perhitungan
    • Pamisah strategi gabungan
  12. Base Graphics
    • Sistem grafis dasar ing R
    • Scatterplots, histograms, barcharts, box and whiskers, dotplots
    • Label, Legenda, Judhul, Axes
    • Ngekspor grafis menyang format sing beda-beda
  13. Advanced R Graphics: GGPlot2
    • Ngerti grammar grafis
    • Fungsi plot cepet
    • Bangunan grafis kanthi potongan
  14. Regression Linear
    • Model lurus
    • Rencana kemunduran
    • Confounding / Interaksi ing regression
    • Ngetik data anyar saka model (prediksi)

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews