KoleksiPelatihan Kelas
register

Latihan sing Upcoming

Wed 21
Sat 24
ISO 20000 FOR AUDITORS

ISO 20000 for Auditor Training Courses & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Pelatihan ISO 20000 kanggo Auditor

Clients request that their (internal or external) IT Service Providers can prove that they are able to provide the required service quality and have appropriate service management processes in place.Based on processes, ISO/IEC20000 is an internationally recognized standard for IT Service Management that specifies requirements for the service provider to plan, establish, implement, operate, monitor, review, maintain and improve an SMS. The requirements include the design, transition, delivery and improvement of services to fulfill agreed service requirements.

Sertifikat ISO / IEC20000 dianugerahi sawise audit sing dilakokaké dening Badan Sertifikasi Berdaftar, sing njamin panyedhiya layanan ngrancang, nindakake lan ngatur sistem Manajemen Layanan TI sesuai standar persyaratan. Tujuan auditor ISO / IEC 20000 adalah kanggo nyedhiyakake pangerten cukup saka ITSM umum lan kawruh isi lan syarat standar ISO / IEC 20000 kanggo bisa nindakake audit marang standar kasebut.

Mesthi nyakup edisi kapindho standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) sing mbatalake lan ngganti edition pisanan (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sawetara bedane utama yaiku:

  • Alignment menyang ISO 9001 luwih cedhak
  • Alignment luwih cedhak karo ISO / IEC 27001
  • owahan istilah kanggo nggambarake panggunaan internasional
  • klarifikasi persyaratane kanggo pemerintahan pangolahan sing dioperasikake dening pihak liyane
  • klarifikasi syarat-syarat kanggo ngrampungake ruang lingkup SMS kasebut
  • klarifikasi yen metodologi PDCA digunakake kanggo SMS, kalebu pangolahan layanan layanan, lan layanan
  • ngenalaken syarat anyar kanggo desain lan transisi layanan anyar utawa ganti

Siswa-siswi sing mlebu kursus iki wis siap nyiyapake sertifikat ISO / IEC 20000 Auditor.

Objectives of ISO 20000 for Auditors

Ing pungkasan kursus iki, siswa bakal bisa mangerteni prinsip ITSM lan persyaratan standar ISO / IEC 20000, cara digunakake ing organisasi panyedhiya layanan IT sing khas, bebarengan karo elemen utama saka skema sertifikasi.

Khusus, siswa bakal ngerti:

  • Latar belakang kanggo ISO / IEC 20000
  • Ruang lingkup lan tujuan Parts 1, 2, 3, lan 5 ISO / IEC 20000 lan carane iki bisa digunakake nalika auditing lan sertifikasi
  • Istilah lan definisi kunci sing digunakake
  • Prinsip umum ITSM
  • Struktur lan aplikasi ISO / IEC 20000-1
  • Syarat ISO / IEC 20000-1
  • Syarat definisi lan persyaratane
  • Tujuan audit internal lan eksternal, operasi lan terminologi sing gegandhengan
  • Operasi APMG Certification
  • Hubungan karo praktik sing paling apik lan standar sing gegandhengan - khusus ITIL®, ISO 9001 lan ISO / IEC 27001

Intended Audience for ISO 20000 for Auditors Course

  • Internal auditor lan penasehat ahli Manajemen Layanan
  • Auditor kepengin nindakake lan mimpin audit sertifikat Sistem Manajemen Layanan (SMS)
  • Manajer proyek utawa konsultan sing pengin nguwaosi proses audit SMS
  • Individu sing tanggung jawab kanggo panyedhiya layanan teknologi informasi ing organisasi
  • Ahli teknik pengin nyiapake fungsi audit SMS.

Prerequisites for ISO 20000 for Auditors Certification

Pemahaman dasar ISO / IEC 20000 lan pengetahuan lengkap babagan prinsip audit.

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




Bagean 1Pambuka lan latar mburi kanggo standar
Bagean 2Prinsip manajemen IT
Bagean 3Skema sertifikasi ISO / IEC 20000
Bagean 4Isi standar ISO / IEC 20000
Bagean 5Pripun alat ndhukung sertifikat
Bagean 6Definisi bidang sertifikasi lan penerapan