KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ISO 20000 PRACTITIONER

Kursus Latihan & Sertifikasi Praktisi ISO 20000

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Pelatihan Praktisi ISO 20000

Klien nyuwun panyedhiya IT (internal utawa eksternal) sing mbuktekake sing bisa menehi kualitas layanan sing dibutuhake lan nduweni proses manajemen layanan sing cocok. Adhedhasar pangolahan, ISO / IEC20000 iku standar internasional sing diakoni kanggo Manajemen Layanan TI sing nemtokake syarat kanggo panyedhiya layanan kanggo ngrancang, netepake, ngleksanakake, operate, ngawasi, mriksa, njaga lan nambah SMS. Syarat kalebu desain, transisi, pangiriman lan perbaikan layanan kanggo memenuhi syarat layanan sing disepakati.

Sertifikasi ISO / IEC20000 dianugerahi sawise audit sing dileksanakake dening Badan Sertifikasi Berdaftar, sing njamin panyedhiya layanan ngemot, nindakake lan ngatur sistem Manajemen Layanan TI sing sesuai karo persyaratan standar.

Kursus iki nyedhiyakake pangerten sing cukup saka ISO / IEC 20000 lan aplikasi kasebut bisa kanggo nganalisis lan ngaplikasi ilmu sing ana ing macem-macem kegiatan sing bakal ndhukung organisasi ing salaras karo persyaratan Part 1, lan nampa lan njaga sertifikasi ISO / IEC 20000 .

Mesthi nyakup edisi kapindho standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) sing mbatalake lan ngganti edition pisanan (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sawetara bedane utama yaiku:

  • Alignment menyang ISO 9001 luwih cedhak
  • Alignment luwih cedhak karo ISO / IEC 27001
  • owahan istilah kanggo nggambarake panggunaan internasional
  • klarifikasi persyaratane kanggo pemerintahan pangolahan sing dioperasikake dening pihak liyane
  • klarifikasi syarat-syarat kanggo ngrampungake ruang lingkup SMS kasebut
  • klarifikasi yen metodologi PDCA digunakake kanggo SMS, kalebu pangolahan layanan layanan, lan layanan
  • ngenalaken syarat anyar kanggo desain lan transisi Layanan anyar utawa diganti

Siswa-siswi sing mlebu kursus iki wis siap nyiyapake sertifikasi ISO / IEC 20000.

Tujuan sakaPelatihan Praktisi ISO 20000

Ing pungkasan kursus iki siswa bakal bisa mangerteni lan bisa nganalisis lan ngaplikasi isi ISO / IEC 20000 ing organisasi sing wis disetujoni saiki utawa sing kepengin ngapikake SMS minangka persiapan kanggo sertifikasi awal.

Khusus, siswa bakal bisa:

  • Mangerteni tujuan, panggunaan lan pangiriman saka bagean 1, 2, 3 lan 5 saka standar
  • Nulung lan menehi saran organisasi ing prestasi konformans ISO / IEC 20000-1 lan sertifikasi
  • Ngerti, nerangake lan menehi saran babagan masalah babagan penerapan, kelayakan lan definisi lingkup
  • Ngerti lan nerangake hubungan antarane ISO / IEC 20000 lan praktik paling apik ITSM ing umum lan standar sing gegandhengan
  • Nerangake lan aplikasi persyaratane Part 1
  • Nerangake nggunakake teknologi lan alat kanggo ndhukung implementasine lan perbaikan SMS, prestasi sertifikat lan demonstrasi kesepakatan sing pas kanggo Part 1
  • Maringi pitutur lan ngewangi penilaian kesiapan sertifikat ISO / IEC 20000
  • Ngasilake analisis kesenjangan sing didhukung dening rencana perbaikan lan implementasine
  • Ngerti, nggawe lan aplikasi rencana manajemen layanan
  • Nulung lan menehi saran organisasi babagan implementasine proses perbaikan terus-terusan
  • Siapke organisasi kanggo sertifikat sertifikasi ISO / IEC 20000 nggunakake regulasi APMG Certification Scheme.

Wawasan kanggo Praktisi ISO 20000

Kualifikasi iki ditujuake para profesional, manajer lan konsultan sing nduweni peran utama ing produksi lan / utawa manajemen operasional sistem manajemen layanan adhedhasar ISO / IEC 20000.

Prasyarat kanggo Certificate of Practitioner ISO 20000

Peserta kudu duwe kawruh dhasar babagan prinsip lan proses Manajemen Layanan IT.
Basis kawruh ing wilayah iki kayata sing ditampa ing dalanITIL® FoundationutawaYayasan ISO / IEC 20000.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Praktisi ISO 20000 ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi Praktisi ISO 20000 di Gurgaon
  • Institut kanggo Praktisi ISO 20000 ing gurgaon
  • Praktisi ISO 20000 ing Gurgaon
  • Sertifikasi Praktisi ISO 20000 di gurgaon
  • Kursus praktisi ISO 20000 di Gurgaon
  • Pelatihan Praktisi ISO 20000 Best Online
  • Pelatihan Praktisi ISO 20000
Bagean 1Pengantar lan latar belakang kanggo standar ISO / IEC 20000
Bagean 2Skema sertifikasi ISOIEC 20000
Bagean 3Prinsip manajemen layanan IT
Bagean 4ISO / IEC 20000-1 (Part 1) Syarat sistem manajemen layanan
Bagean 5Bagean ISO / IEC 20000-2 ing aplikasi Part 1
Bagean 6Nampa sertifikat ISO / IEC 20000
Bagean 7Applicability, scoping and eligibility adhedhasar ISO / IEC 20000-3
Bagean 8Preparation kanggo sertifikat formal, audit lengkap lan ndjogo
Bagean 9Praktik ujian lan persiapan