KoleksiPelatihan Kelas
register
ISO 20000 PRACTITIONER

Kursus Latihan & Sertifikasi Praktisi ISO 20000

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Pelatihan Praktisi ISO 20000

Klien nyuwun panyedhiya IT (internal utawa eksternal) sing mbuktekake sing bisa menehi kualitas layanan sing dibutuhake lan nduweni proses manajemen layanan sing cocok. Adhedhasar pangolahan, ISO / IEC20000 iku standar internasional sing diakoni kanggo Manajemen Layanan TI sing nemtokake syarat kanggo panyedhiya layanan kanggo ngrancang, netepake, ngleksanakake, operate, ngawasi, mriksa, njaga lan nambah SMS. Syarat kalebu desain, transisi, pangiriman lan perbaikan layanan kanggo memenuhi syarat layanan sing disepakati.

Sertifikasi ISO / IEC20000 dianugerahi sawise audit sing dileksanakake dening Badan Sertifikasi Berdaftar, sing njamin panyedhiya layanan ngemot, nindakake lan ngatur sistem Manajemen Layanan TI sing sesuai karo persyaratan standar.

Kursus iki nyedhiyakake pangerten sing cukup saka ISO / IEC 20000 lan aplikasi kasebut bisa kanggo nganalisis lan ngaplikasi ilmu sing ana ing macem-macem kegiatan sing bakal ndhukung organisasi ing salaras karo persyaratan Part 1, lan nampa lan njaga sertifikasi ISO / IEC 20000 .

Mesthi nyakup edisi kapindho standar (ISO / IEC 20000-1: 2011) sing mbatalake lan ngganti edition pisanan (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Sawetara bedane utama yaiku:

  • Alignment menyang ISO 9001 luwih cedhak
  • Alignment luwih cedhak karo ISO / IEC 27001
  • owahan istilah kanggo nggambarake panggunaan internasional
  • klarifikasi persyaratane kanggo pemerintahan pangolahan sing dioperasikake dening pihak liyane
  • klarifikasi syarat-syarat kanggo ngrampungake ruang lingkup SMS kasebut
  • klarifikasi yen metodologi PDCA digunakake kanggo SMS, kalebu pangolahan layanan layanan, lan layanan
  • ngenalaken syarat anyar kanggo desain lan transisi Layanan anyar utawa diganti

Siswa-siswi sing mlebu kursus iki wis siap nyiyapake sertifikasi ISO / IEC 20000.

Tujuan saka Pelatihan Praktisi ISO 20000

Ing pungkasan kursus iki siswa bakal bisa mangerteni lan bisa nganalisis lan ngaplikasi isi ISO / IEC 20000 ing organisasi sing wis disetujoni saiki utawa sing kepengin ngapikake SMS minangka persiapan kanggo sertifikasi awal.

Khusus, siswa bakal bisa:

  • Mangerteni tujuan, panggunaan lan pangiriman saka bagean 1, 2, 3 lan 5 saka standar
  • Nulung lan menehi saran organisasi ing prestasi konformans ISO / IEC 20000-1 lan sertifikasi
  • Ngerti, nerangake lan menehi saran babagan masalah babagan penerapan, kelayakan lan definisi lingkup
  • Ngerti lan nerangake hubungan antarane ISO / IEC 20000 lan praktik paling apik ITSM ing umum lan standar sing gegandhengan
  • Nerangake lan aplikasi persyaratane Part 1
  • Nerangake nggunakake teknologi lan alat kanggo ndhukung implementasine lan perbaikan SMS, prestasi sertifikat lan demonstrasi kesepakatan sing pas kanggo Part 1
  • Maringi pitutur lan ngewangi penilaian kesiapan sertifikat ISO / IEC 20000
  • Ngasilake analisis kesenjangan sing didhukung dening rencana perbaikan lan implementasine
  • Ngerti, nggawe lan aplikasi rencana manajemen layanan
  • Nulung lan menehi saran organisasi babagan implementasine proses perbaikan terus-terusan
  • Siapke organisasi kanggo sertifikat sertifikasi ISO / IEC 20000 nggunakake regulasi APMG Certification Scheme.

Intended Audience for of ISO 20000 Practitioner Course

Kualifikasi iki ditujuake para profesional, manajer lan konsultan sing nduweni peran utama ing produksi lan / utawa manajemen operasional sistem manajemen layanan adhedhasar ISO / IEC 20000.

Prerequisites for of ISO 20000 Practitioner Certification

Peserta kudu duwe kawruh dhasar babagan prinsip lan proses Manajemen Layanan IT.
The knowledge base in this area are such as those acquired in a course ITIL® Foundation or Yayasan ISO / IEC 20000.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.

ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon | ISO 20000 Practitioner Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ISO 20000 Practitioner as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ISO 20000 Practitioner Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ISO 20000 Practitioner from our ISO 20000 Practitioner Training. Our ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ISO 20000 Practitioner.

Innovative technology solutions is well-equipped ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ISO 20000 Practitioner labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ISO 20000 Practitioner Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ISO 20000 Practitioner Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ISO 20000 Practitioner Training Introduction

ISO 20000 Practitioner is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ISO 20000 Practitioner services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ISO 20000 Practitioner. After visualizing the demand of ISO 20000 Practitioner, Innovative Technology solutions started offering ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon for individual and ISO 20000 Practitioner training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ISO 20000 Practitioner in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for ISO 20000 Practitioner training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ISO 20000 Practitioner, Corporate trainer for ISO 20000 Practitioner , Bootcamp for ISO 20000 Practitioner training. Best ISO 20000 Practitioner training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ISO 20000 Practitioner training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ISO 20000 Practitioner training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ISO 20000 Practitioner training programme. Taking online or classroom ISO 20000 Practitioner training from India is always cost effective.


reviews



Are you looking for ISO 20000 Practitioner Certification training in India


✓ ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon


✓ ISO 20000 Practitioner training from India


✓ ISO 20000 Practitioner online training


✓ ISO 20000 Practitioner training


✓ ISO 20000 Practitioner classroom training


✓ ISO 20000 Practitioner certification

✓ ISO 20000 Practitioner video tutorial


✓ ISO 20000 Practitioner training in India


✓ Enterprise training on ISO 20000 Practitioner


✓ Use ISO 20000 Practitioner efficiently


✓ ISO 20000 Practitioner guide


✓ best ISO 20000 Practitioner training institutes in delhi ncr


Bagean 1Pengantar lan latar belakang kanggo standar ISO / IEC 20000
Bagean 2Skema sertifikasi ISOIEC 20000
Bagean 3Prinsip manajemen layanan IT
Bagean 4ISO / IEC 20000-1 (Part 1) Syarat sistem manajemen layanan
Bagean 5Bagean ISO / IEC 20000-2 ing aplikasi Part 1
Bagean 6Nampa sertifikat ISO / IEC 20000
Bagean 7Applicability, scoping and eligibility adhedhasar ISO / IEC 20000-3
Bagean 8Preparation kanggo sertifikat formal, audit lengkap lan ndjogo
Bagean 9Praktik ujian lan persiapan