KoleksiPelatihan Kelas
register
ISO-IEC 20000 FOUNDATION

Kursus Latihan & Sertifikasi ISO / IEC 20000 Foundation

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Ringkesan Kursus Pelatihan ISO / IEC 20000

Kursus ISO / IEC 20000 akreditasi iki nyiapake calon kanggo kualifikasi yayasan. Nyedhiyakake kawruh sing dibutuhake kanggo mangerteni isi lan syarat ISO / IEC 20000-1: 2011 standar internasional kanggo manajemen layanan IT (ITSM). Ngerteni carane praktik bisa diadopsi dening organisasi kanggo ngirim layanan sing ngatur, terus nambah layanan kasebut lan entuk sertifikasi ISO / IEC 20000-1.ISO / IEC 20000 minangka standar internasional kanggo IT Service Management (ITSM). Iki nemtokake syarat-syarat kanggo lan nyedhiyakake rincian sistem manajemen layanan IT (SMS) sing dibutuhake kanggo ngirim layanan sing ngatur kualitas sing bisa ditampa, bebarengan karo panuntun dhumateng carane nduduhake aturan karo standar

Kursus 3 iki ditujukan kanggo wong-wong sing pengen ngenalake level pengetahuan babagan ISO / IEC 20000 lan penggunaane ing organisasi panyedhiya layanan TI. Kualifikasi iki ora nyedhiyakake level pengetahuan sing luwih maju kanggo auditor eksternal, konsultan utawa sing tanggung jawab kanggo ngatur implementasine standar ing organisasi panyedhiya layanan. Auditor, konsultan lan implementasine uga pengin nganggep kursus Praktisi utawa Auditor APMG sing nyedhiyakake luwih rinci babagan panggunaan standar kasebut. Ujian sertifikasi APMG, sing minangka ujian sawetara-pilihan, bisa dilakoni ing pungkasan kursus.

Objectives of ISO/IEC 20000 Foundation Training

Ing pungkasan kursus iki siswa bakal bisa mangerteni ruang lingkup, sasaran lan persyaratan tingkat dhuwur saka standar ISO / IEC 20000, cara digunakake ing organisasi panyedhiya layanan IT khas, bebarengan karo unsur utama proses sertifikasi . Khusus, siswa bakal ngerti:

  • The background to ISO IEC 20000
  • The scope and purpose of Parts 1, 2, 3 and 5 of ISO IEC 20000 and how these can be used
  • Istilah lan definisi kunci sing digunakake
  • Syarat dhasar kanggo SMS lan kabutuhan kanggo perbaikan terus-terusan
  • Proses, tujuane lan syarat tingkat dhuwur ing skenario penyedia layanan IT khas
  • Syarat definisi lan persyaratane
  • Tujuan audit internal lan eksternal, operasi lan terminologi sing gegandhengan
  • Operasi Skema Sertifikasi APMG
  • Hubungan karo praktik sing paling apik lan standar sing gegandhengan

Intended Audience for ISO/IEC 20000 Foundation Course

Kursus iki ditujukan kanggo karyawan ing organisasi panyedhiya layanan internal lan eksternal sing mbutuhake pangerten dhasar saka standar ISO / IEC 20000 lan isine. Bakal menehi:

  • Pamilik layanan, pemilik proses lan liyane manajemen layanan staf karo kesadaran lan pangerten manajemen layanan adhedhasar standar ISO / IEC 20000
  • Individu kanthi kawruh kanggo mangerteni standar ISO / IEC 20000 lan cara ing organisasi dhewe
  • Managers lan pemimpin tim sing duwe kawruh babagan sistem manajemen Layanan ISO / IEC 20000 (SMS)
  • Internal auditor, pemilik proses, proses reviewers lan assessors kanthi kawruh sing apik saka standar ISO / IEC 20000, isine lan perlu kanggo review, penilaian, lan audit internal
  • Bukti yen para delegasi wis ngrambah tingkat pondasi pengetahuan babagan standar ISO / IEC 20000

Kualifikasi iki ora nyedhiyakake level pengetahuan sing luwih maju kanggo auditor eksternal, konsultan utawa sing tanggung jawab kanggo ngatur implementasine standar ing organisasi panyedhiya layanan. Auditor, konsultan lan implementasine uga pengin nganggep kursus Praktisi utawa Auditor APMG sing nyedhiyakake luwih rinci babagan panggunaan standar kasebut.

Prerequisites for ISO/IEC 20000 Foundation Certification

Ora ana pre-requisite kanggo Course iki kaya kuwi, senadyan ITIL® V3 Foundation Sertifikat banget disaranake.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.

ISO/IEC 20000 Foundation Training in Gurgaon | ISO/IEC 20000 Foundation Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ISO/IEC 20000 Foundation as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ISO/IEC 20000 Foundation Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ISO/IEC 20000 Foundation from our ISO/IEC 20000 Foundation Training. Our ISO/IEC 20000 Foundation Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ISO/IEC 20000 Foundation.

Innovative technology solutions is well-equipped ISO/IEC 20000 Foundation Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ISO/IEC 20000 Foundation Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ISO/IEC 20000 Foundation labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ISO/IEC 20000 Foundation Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ISO/IEC 20000 Foundation Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ISO/IEC 20000 Foundation Training Introduction

ISO/IEC 20000 Foundation is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ISO/IEC 20000 Foundation services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ISO/IEC 20000 Foundation. After visualizing the demand of ISO/IEC 20000 Foundation, Innovative Technology solutions started offering ISO/IEC 20000 Foundation training in Gurgaon for individual and ISO/IEC 20000 Foundation training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ISO/IEC 20000 Foundation in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ISO/IEC 20000 Foundation Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for ISO/IEC 20000 Foundation training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • ISO/IEC 20000 Foundation training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ISO/IEC 20000 Foundation, Corporate trainer for ISO/IEC 20000 Foundation , Bootcamp for ISO/IEC 20000 Foundation training. Best ISO/IEC 20000 Foundation training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ISO/IEC 20000 Foundation training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ISO/IEC 20000 Foundation training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ISO/IEC 20000 Foundation training programme. Taking online or classroom ISO/IEC 20000 Foundation training from India is always cost effective.


reviews



Are you looking for ISO/IEC 20000 Foundation Certification training in India


✓ ISO/IEC 20000 Foundation training in Gurgaon


✓ ISO/IEC 20000 Foundation training from India


✓ ISO/IEC 20000 Foundation online training


✓ ISO/IEC 20000 Foundation training


✓ ISO/IEC 20000 Foundation classroom training


✓ ISO/IEC 20000 Foundation certification

✓ ISO/IEC 20000 Foundation video tutorial


✓ ISO/IEC 20000 Foundation training in India


✓ Enterprise training on ISO/IEC 20000 Foundation


✓ Use ISO/IEC 20000 Foundation efficiently


✓ ISO/IEC 20000 Foundation guide


✓ best ISO/IEC 20000 Foundation training institutes in delhi ncr


Bagean 1Ngerteni lingkup, tujuan lan panggunaan ISO / IEC 20000
Reading 1"Bakal" lan "Apa" statements
Reading 2Prinsip sistem manajemen layanan
Reading 3Hubungan ISO / IEC 20000 karo ITIL lan standar lan pendekatan liyane
Bagean 2Pangertosan syarat sistem manajemen ISO / IEC 20000
Reading 4Tujuan sistem manajemen
Reading 5Tanggung jawab manajemen
Reading 6Syarat dokumen
Reading 7Kompetensi, kesadaran lan pelatihan staf
Bagean 3Ngerteni persyaratan proses manajemen layanan ISO / IEC 20000
Reading 8Ngarencanake lan ngleksanakake layanan anyar utawa diganti
Reading 9Pangiriman pangiriman layanan
Reading 10Proses pangaturan
Reading 11Resolusi pangolahan
Reading 12Proses pangendalian lan Pangiriman
Bagean 4Ngadopsi Rencana, Lakukan, Priksa, siklus Tindakan kanggo nambah layanan
Reading 13Merencanakan, Ngleksanakake lan Ngapikake manajemen layanan IT kanggo memenuhi standar ISO / IEC 20000
Reading 14Kewajiban, persyaratan panyuntingan lan Pernyataan Ruang Lingkup
Reading 15Metodologi rencana-nggawe-cek-tindakan lan aplikasi kanggo manajemen layanan
Bagean 5Review, evaluasi lan audit aktivitas ISO / IEC 20000
Reading 16Jinis review, penilaian lan audit sing dibutuhake dening standar
Reading 17Teknik lan pendekatan sing bisa digunakake kanggo wong-wong mau
Reading 18Apa sing dilakoni karo audit eksternal