KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ISO-IEC 20000 FOUNDATION

Kursus Latihan & Sertifikasi ISO / IEC 20000 Foundation

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Ringkesan Kursus Pelatihan ISO / IEC 20000

Kursus ISO / IEC 20000 akreditasi iki nyiapake calon kanggo kualifikasi yayasan. Nyedhiyakake kawruh sing dibutuhake kanggo mangerteni isi lan syarat ISO / IEC 20000-1: 2011 standar internasional kanggo manajemen layanan IT (ITSM). Ngerteni carane praktik bisa diadopsi dening organisasi kanggo ngirim layanan sing ngatur, terus nambah layanan kasebut lan entuk sertifikasi ISO / IEC 20000-1.ISO / IEC 20000 minangka standar internasional kanggo IT Service Management (ITSM). Iki nemtokake syarat-syarat kanggo lan nyedhiyakake rincian sistem manajemen layanan IT (SMS) sing dibutuhake kanggo ngirim layanan sing ngatur kualitas sing bisa ditampa, bebarengan karo panuntun dhumateng carane nduduhake aturan karo standar

Kursus 3 iki ditujukan kanggo wong-wong sing pengen ngenalake level pengetahuan babagan ISO / IEC 20000 lan penggunaane ing organisasi panyedhiya layanan TI. Kualifikasi iki ora nyedhiyakake level pengetahuan sing luwih maju kanggo auditor eksternal, konsultan utawa sing tanggung jawab kanggo ngatur implementasine standar ing organisasi panyedhiya layanan. Auditor, konsultan lan implementasine uga pengin nganggep kursus Praktisi utawa Auditor APMG sing nyedhiyakake luwih rinci babagan panggunaan standar kasebut. Ujian sertifikasi APMG, sing minangka ujian sawetara-pilihan, bisa dilakoni ing pungkasan kursus.

Tujuan Pelatihan Yayasan ISO / IEC 20000

Ing pungkasan kursus iki siswa bakal bisa mangerteni ruang lingkup, sasaran lan persyaratan tingkat dhuwur saka standar ISO / IEC 20000, cara digunakake ing organisasi panyedhiya layanan IT khas, bebarengan karo unsur utama proses sertifikasi . Khusus, siswa bakal ngerti:

  • Latar belakang kanggo ISO IEC 20000
  • Lingkup lan tujuan bagean 1, 2, 3 lan 5 saka ISO IEC 20000 lan carane iki bisa digunakake
  • Istilah lan definisi kunci sing digunakake
  • Syarat dhasar kanggo SMS lan kabutuhan kanggo perbaikan terus-terusan
  • Proses, tujuane lan syarat tingkat dhuwur ing skenario penyedia layanan IT khas
  • Syarat definisi lan persyaratane
  • Tujuan audit internal lan eksternal, operasi lan terminologi sing gegandhengan
  • Operasi Skema Sertifikasi APMG
  • Hubungan karo praktik sing paling apik lan standar sing gegandhengan

Penonton sing dituju kanggo Course Internasional ISO / IEC 20000

Kursus iki ditujukan kanggo karyawan ing organisasi panyedhiya layanan internal lan eksternal sing mbutuhake pangerten dhasar saka standar ISO / IEC 20000 lan isine. Bakal menehi:

  • Pamilik layanan, pemilik proses lan liyane manajemen layanan staf karo kesadaran lan pangerten manajemen layanan adhedhasar standar ISO / IEC 20000
  • Individu kanthi kawruh kanggo mangerteni standar ISO / IEC 20000 lan cara ing organisasi dhewe
  • Managers lan pemimpin tim sing duwe kawruh babagan sistem manajemen Layanan ISO / IEC 20000 (SMS)
  • Internal auditor, pemilik proses, proses reviewers lan assessors kanthi kawruh sing apik saka standar ISO / IEC 20000, isine lan perlu kanggo review, penilaian, lan audit internal
  • Bukti yen para delegasi wis ngrambah tingkat pondasi pengetahuan babagan standar ISO / IEC 20000

Kualifikasi iki ora nyedhiyakake level pengetahuan sing luwih maju kanggo auditor eksternal, konsultan utawa sing tanggung jawab kanggo ngatur implementasine standar ing organisasi panyedhiya layanan. Auditor, konsultan lan implementasine uga pengin nganggep kursus Praktisi utawa Auditor APMG sing nyedhiyakake luwih rinci babagan panggunaan standar kasebut.

Prasyarat kanggo ISO / IEC 20000 Foundation Certification

Ora ana pre-requisite kanggo Course iki kaya kuwi, senadyan ITIL® V3 Foundation Sertifikat banget disaranake.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews


Bagean 1Ngerteni lingkup, tujuan lan panggunaan ISO / IEC 20000
Reading 1"Bakal" lan "Apa" statements
Reading 2Prinsip sistem manajemen layanan
Reading 3Hubungan ISO / IEC 20000 karo ITIL lan standar lan pendekatan liyane
Bagean 2Pangertosan syarat sistem manajemen ISO / IEC 20000
Reading 4Tujuan sistem manajemen
Reading 5Tanggung jawab manajemen
Reading 6Syarat dokumen
Reading 7Kompetensi, kesadaran lan pelatihan staf
Bagean 3Ngerteni persyaratan proses manajemen layanan ISO / IEC 20000
Reading 8Ngarencanake lan ngleksanakake layanan anyar utawa diganti
Reading 9Pangiriman pangiriman layanan
Reading 10Proses pangaturan
Reading 11Resolusi pangolahan
Reading 12Proses pangendalian lan Pangiriman
Bagean 4Ngadopsi Rencana, Lakukan, Priksa, siklus Tindakan kanggo nambah layanan
Reading 13Merencanakan, Ngleksanakake lan Ngapikake manajemen layanan IT kanggo memenuhi standar ISO / IEC 20000
Reading 14Kewajiban, persyaratan panyuntingan lan Pernyataan Ruang Lingkup
Reading 15Metodologi rencana-nggawe-cek-tindakan lan aplikasi kanggo manajemen layanan
Bagean 5Review, evaluasi lan audit aktivitas ISO / IEC 20000
Reading 16Jinis review, penilaian lan audit sing dibutuhake dening standar
Reading 17Teknik lan pendekatan sing bisa digunakake kanggo wong-wong mau
Reading 18Apa sing dilakoni karo audit eksternal