KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ITIL-INTERMEDIATE CONTINUAL IMPROVEMENT

ITIL Intermediate Continual Service Improvement Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

ITIL Intermediate Continual Service Improvement Training Course

Kualifikasi iki nyedhiyakake gambaran lengkap CSI kalebu kabeh kegiatan sing gegandhengan: kanggo terus nglindhungi lan nyelarasake layanan IT kanggo ngganti kabutuhan bisnis kanthi ngenali lan ngapikake perbaikan layanan IT sing ndhukung proses bisnis. Kualifikasi iki ngrampungake aktivitas perbaikan nalika ndhukung pendekatan Siklus Siklus liwat Strategi Layanan, Desain Layanan, Transisi Layanan lan Operasi Layanan Sertifikasi ITIL Intermediate kasedhiya kanggo sapa wae sing wis lulus ujian ITIL Foundation. Nduwe struktur modul karo saben modul nyediakake fokus sing beda Manajemen Layanan TI. Sampeyan bisa njupuk minangka sawetara utawa kualifikasi Menengah sing perlu. Modul Menengah bakal luwih rinci tinimbang sertifikat Foundation, lan menehi sertifikasi sing diakoni industri. Sertifikasi ITIL Intermediate dipérang dadi rong kategori -Siklus Siklus LayananlanKemampuan Layanan. Sawetara bisa uga pengin konsentrasi ing siji modul, nanging sampeyan bisa milih kanggo milih modul saka aliran Lifecycle Service lan Service Capability kanggo nggabungake manajemen lan pengetahuan teknis. Dianjurake sampeyan duwe eksposur sadurunge konsep dhasar ing IT lan paling ora rong taun pengalaman profesional sing digunakake ing Manajemen Layanan TI sadurunge nindakake modhèl ITIL Intermediary.

  • Metode Lifecycle Service fokus ing praktik ITIL® ing konteks Lifecycle Service. Fokus utama yaiku Siklus Hidupnya sendiri serta proses-proses dan praktik unsur-unsur yang digunakan.
  • Stream Kemampuan Layanan yaiku kanggo wong-wong sing pengin duwe pangerten jero babagan proses lan peran ITIL® sing spesifik. Fokus utamane yaiku aktivitas proses, proses eksekusi lan panggunaan ing saindhenging Siklus Layanan Layanan IT.

Penyajian sing dituju kanggoITIL Intermediate Continual Service Improvement Certification

  • Kepala Staf Informasi (CIO)
  • Kepala Staf Teknologi (CTO)
  • Managers
  • Staf Pengawas
  • Pemimpin tim
  • Desainer Layanan
  • Arsitek IT
  • IT Planners
  • Konsultan IT
  • Managers Audit IT
  • Manajer Keamanan TI

Prasyarat

Calon sing kepengin dilatih lan dileksanakake kanggo kualifikasi iki kudu nduweni Sertifikat Foundation ITIL ing Manajemen Layanan TI sing kudu diwenehi minangka bukti dokumenter kanggo ngakoni
Calon sing nyekel kualifikasi ITIL ing ngisor iki uga layak, lan bukti sing padha kudu dibutuhake:
• Awalé ITIL (V2) Foundation plus Bridge Foundation
• ITIL Expert Certificate in IT Service Management (dicapai via Service Manager or Practitioner bridging routes)

Course Outline

  • Pambuka CSI
  • Prinsip CSI
  • Proses CSI
  • Cara lan teknik CSI
  • Ngatur kanggo CSI
  • Pertimbangan teknologi
  • Ngleksanakake CSI
  • Tantangan, faktor sukses kritis lan risiko
Mode PengirimanLokasiCourse DurationEnroll
Pelatihan Kelas Gurgaon 2 DaysSaiki Dhaftar

Events Upcoming

Agustus 2018
18
Agustus 2018

ITIL Intermediate Service Transition (ST - 18th August 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-TRANSITION ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Kontinual)

Teknologi Inovatif Solutions ngleksanakake Training 2 dina Transisi Layanan ITIL saka 18th August 2018 nganti 19th August 2018.

Ngerteni luwih akeh »

19
Agustus 2018

Strategi Layanan ITIL Intermediate (SS - 19th August 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-STRATEGY ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Kontinual)

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Intermediate Strategy Strategy on 19th August 2018.

Ngerteni luwih akeh »

September 2018
22
September 2018

ITIL Intermediate Continuual Service Improvement (CSI - 22nd September 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-CONTINUAL-SERVICE-IMPROVEMENT ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan terus-terusan)

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Intermediate Continual Service Improvement from 22nd September 2018 to 23rd September 2018

Ngerteni luwih akeh »

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

  • Jumlah Pitakonan: Pitakonan 8 saben kertas
  • Duration: 90 menit kanggo kabeh calon ing basa pamilike
  • Pass Score: 28 tandha ditrapake (metu saka 40 kasedhiya) - 70%
  • Format Test: Multiple Choice

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) ing gurgaon
  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) biaya sertifikasi ing Gurgaon
  • Institut ITIL v3 Intermediate CSI (Peningkatan Layanan Terus) ing gurgaon
  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) ing Gurgaon
  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) sertifikat ing gurgaon
  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) ing Gurgaon
  • Best ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus) Latihan Online
  • ITIL v3 Intermediate CSI (Perbaikan Layanan Terus)