KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ITIL-INTERMEDIATE SERVICE OPERATION

Kursus Training ITIL Intermediate Service & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Course Pelatihan Operasi ITIL Intermediate

Kualifikasi iki nyedhiyakake ringkesan manajemen tingkat lengkap babagan Operasi Layanan kalebu kabeh aktivitas sing gegandhengan Sertifikasi ITIL Intermediate kasedhiya kanggo sapa wae sing wis lulusITIL Foundation ujian. Nduwe struktur modul karo saben modul nyedhiyakake fokus sing beda ing Manajemen Layanan TI. Sampeyan bisa njupuk minangka sawetara utawa kualifikasi Menengah sing perlu. Modul Menengah bakal luwih rinci tinimbang sertifikat Foundation, lan menehi sertifikasi sing diakoni industri. Sertifikat ITIL Intermediate dipérang dadi rong kategori -Siklus Siklus LayananlanKemampuan Layanan. Sawetara bisa uga pengin konsentrasi ing siji modul, nanging sampeyan bisa milih kanggo milih modul saka aliran Lifecycle Service lan Service Capability kanggo nggabungake manajemen lan pengetahuan teknis. Dianjurake sampeyan duwe eksposur sadurunge konsep dhasar ing IT lan paling ora rong taun pengalaman profesional sing digunakake ing Manajemen Layanan TI sadurunge nindakake modhèl ITIL Intermediary.

  • Metode Lifecycle Service fokus ing praktik ITIL® ing konteks Lifecycle Service. Fokus utama yaiku Siklus Hidupnya sendiri serta proses-proses dan praktik unsur-unsur yang digunakan.
  • Stream Kemampuan Layanan yaiku kanggo wong-wong sing pengin duwe pangerten jero babagan proses lan peran ITIL® sing spesifik. Fokus utamane yaiku aktivitas proses, proses eksekusi lan panggunaan ing saindhenging Siklus Layanan Layanan IT.

Penyajian sing dituju kanggoSertifikasi ITIL Intermediate Service operation

  • Kepala Staf Informasi (CIO)
  • Kepala Staf Teknologi (CTO)
  • Managers
  • Staf Pengawas
  • Pemimpin tim
  • Desainer Layanan
  • Arsitek IT
  • IT Planners
  • Konsultan IT
  • Managers Audit IT
  • Manajer Keamanan TI

Prasyarat

Calon sing kepengin dilatih lan dileksanakake kanggo kualifikasi iki kudu nduweni Sertifikat Foundation ITIL ing Manajemen Layanan TI sing kudu diwenehi minangka bukti dokumenter kanggo ngakoni
Calon sing nyekel kualifikasi ITIL ing ngisor iki uga layak, lan bukti sing padha kudu dibutuhake:
• Awalé ITIL (V2) Foundation plus Bridge Foundation
• ITIL Expert Certificate in IT Service Management (dicapai via Service Manager or Practitioner bridging routes)

Course Outline

  • Pambuka Operasi Layanan
  • Prinsip Operasi Layanan
  • Proses Operasi Layanan
  • Aktivitas Operasi Umum
  • Ngatur kanggo Operasi Layanan: fungsi
  • Pertimbangan teknologi
  • Pelaksanaan Operasi Layanan
  • Tantangan, faktor sukses kritis lan risiko.

Events Upcoming

Juli 2018
07
Juli 2018

ITIL Intermediate - SO (7-07-2018)

ITIL-INTERMEDIATE SERVICE OPERATION

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Intermediate - Operasi Layanan saka 07th Juli 2018 kanggo 08th Juli 2018.

Ngerteni luwih akeh »

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

  • Jumlah Pitakonan: Pitakonan 8 saben kertas
  • Duration: 90 menit kanggo kabeh calon ing basa pamilike
  • Pass Score: 28 tandha ditrapake (metu saka 40 kasedhiya) - 70%
  • Format Test: Multiple Choice

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews