KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Praktisi ITIL

Kursus Training & Certification ITIL

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Praktisi ITIL

Dene ITIL® Foundation fokus ing 'apa' lan 'kok', Praktisi ITIL® nuduhake 'carane' kanggo wiwit nganakake kerangka ITIL® lan nyinkronake ing kahanan lan tanggung jawab saben dina, menehi kapercayane individu kanggo kemampuan kanggo struktur lan kontribusi inisiatif ITSM.

Praktisi ITIL® nawakake pituduh praktis kanggo ndhukung tujuan bisnis sampeyan, ngembangake skills sing dibutuhake kanggo aplikasi konsèp ITIL ing organisasi lan njamin nilai bisnis kanthi ngirim layanan sing cocog kanggo tujuan lan pas kanggo panggunaan. Ing wektu sing padha, kursus lan kualifikasi menehi kapercayan marang manajer lulusan sing siap miwiti lan bisa nindakake inisiatif perbaikan sing dibutuhake. Praktisi ITIL® fokus marang pendekatan Penambahbaikan Layanan (CSI) minangka cara kanggo ngrancang inisiatif perbaikan.

Praktisi ITIL® uga kalebu telung wilayah utama sing penting kanggo kasuksesan inisiatif perbaikan:

  • Manajemen Ganti Organisasi;
  • komunikasi;
  • Pengukuran lan Metrik.

The Praktisi ITIL panuntun dhumateng 9 Guiding Principles:

  • Fokus ing Nilai
  • Desain kanggo pengalaman
  • Mulai ing ngendi sampeyan
  • Kerja kanthi holistik
  • Perkembangan rusak
  • Mirsani langsung
  • dadi transparent
  • Kolaborasi
  • Tansah gampang.

Praktisi ITIL ora ngganti kualifikasi ITIL sing wis ana. Iku pelengkap kanggo, lan cocog karo, skema kualifikasi ITIL sing saiki. Praktisi ITIL ora minangka prasyarat kanggo kualifikasi Tingkat ITIL Intermediate.

Tujuan Pelatihan Praktisi ITIL

Sawise rampung komponen teori lan ujian sing gegandhengan karo sertifikat iki, lulusan bisa nyana bisa:

  • Gunakake konsep Manajemen Layanan IT sing penting banget kanggo perbaikan layanan terus-terusan;
  • Aplikasi prinsip bimbingan ITSM ing konteks nyata;
  • Aplikasi pendekatan CSI kanggo ngatur perbaikan ing konteks organizational tartamtu;
  • Gunakake pangukuran lan metrik kanggo nggampangake perbaikan layanan terus-terusan;
  • Berkomunikasi sacara efektif kanggo nggampangake perbaikan layanan terus-terusan;
  • Aplikasi manajemen owahan organisasi kanggo ndhukung perbaikan layanan terus-terusan;

Pengajaran sing dituju kanggo Praktisi ITIL

Profesional IT, staf dhukungan IT, insinyur aplikasi, manajer proyek lan bisnis, kabeh anggota tim IT sing melu nyedhiyakake layanan IT

Prasyarat kanggo Certification Praktisi ITIL

ITIL foundation v3 setara, v3 utawa 2011 minangka syarat wajib.

Course Outline

Konsep Manajemen Layanan

  • Ngadopsi lan adaptasi
  • VOCR: nilai, kasil, biaya, lan risiko

Pedoman Prinsip

  • Fokus ing Nilai
  • Desain kanggo pengalaman
  • Mulai ing ngendi sampeyan
  • Kerja kanthi holistik
  • Perkembangan rusak
  • Mirsani langsung
  • dadi transparent
  • Kolaborasi
  • Tansah gampang

Pendekatan Penambahbaikan Layanan

  • Apa sesanti?
  • Endi kita saiki?
  • Ngendi kita arep dadi?
  • Kepiye carane kita entuk ana?
  • Carane kita ngerti kita wis teka?
  • Kepiye cara supaya momentum terus maju?

Manajemen Ganti Organisasi (MOM)

  • Apa OCM?
  • Sumber perlawanan
  • Wong transisi
  • Manajemen stakeholder
  • Manajemen Sponsor
  • Manajemen resistan
  • Reinforcement

Metrik lan Pangukuran

  • CSFs lan KPIs
  • Metrik cascades lan hirarki
  • Kategori metrik
  • Assessment
    Reporting

Komunikasi

  • Masalah sing disebabake komunikasi kurang
  • Keuntungan komunikasi apik
  • Prinsip komunikasi
  • Prinsip komunikasi
  • Jenis komunikasi

Events Upcoming

Agustus 2018
18
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Intermediate Service Transition (ST - 18th August 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-TRANSITION ITIL Praktisi

Teknologi Inovatif Solutions ngleksanakake Training 2 dina Transisi Layanan ITIL saka 18th August 2018 nganti 19th August 2018.

Ngerteni luwih akeh »

18
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google
19
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

Strategi Layanan ITIL Intermediate (SS - 19th August 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-STRATEGY ITIL Praktisi

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Intermediate Strategy Strategy on 19th August 2018.

Ngerteni luwih akeh »

25
Agustus 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Foundation - (25-08-2018)

itil-foundation ITIL Practitioner

Teknologi Inovatif Solutions ngayahi latihan 2 dina Yayasan ITIL wiwit 25th Agustus 2018 nganti 26th 2018 Agustus.

Ngerteni luwih akeh »

September 2018
01
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Foundation - (01-09-2018)

itil-foundation ITIL Practitioner

Teknologi Inovatif Solutions ngleksanakake latihan 2 dina Yayasan ITIL saka 01st September 2018 nganti 02nd September 2018.

Ngerteni luwih akeh »

08
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Foundation (8th September 2018)

itil-foundation ITIL Practitioner

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Foundation saka 8th September 2018 nganti 9th September 2018.

Ngerteni luwih akeh »

22
September 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Intermediate Continuual Service Improvement (CSI - 22nd September 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-IMPROVEMENT ITIL Praktisi

Teknologi Inovatif Solutions ngupadi 2 days Training on ITIL Intermediate Continual Service Improvement from 22nd September 2018 to 23rd September 2018

Ngerteni luwih akeh »

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Praktisi ITIL ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi Praktisi ITIL ing Gurgaon
  • Institut kanggo Praktisi ITIL ing gurgaon
  • ITIL Practitioner in Gurgaon
  • Sertifikasi Praktisi ITIL ing gurgaon
  • Kursus praktisi ITIL ing Gurgaon
  • Best Praktisi ITIL Online
  • Pelatihan Praktisi ITIL