KoleksiPelatihan Kelas
register

ITIL V3 INTERMEDIATE RCV (RELEASE, CONTROL AND VALIDATION)

ITIL v3 Intermediate RCV - Course Latihan, Kontrol lan Validasi, & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Tinjauan Kursus Training ITIL v3

Kualifikasi ITIL® 2011: Kualifikasi, Kontrol, lan Validasi (RCV) minangka kualifikasi bebas, nanging uga minangka bagian saka ITIL® Intermediate Stabilitas Stream, lan salah siji modul sing ndadekake Certificate ITIL® Expert ing IT Service Management. Certificate ITIL ing Release, Control and Validation iki dimaksudkan kanggo ngaktifake sing nduweni sertifikat kanggo nglakokake praktik-praktik kasebut sajrone Jangka Siklus Manajemen Layanan lan khusus ing proses ITIL® tombol, fungsi lan fungsi ing ngisor iki: Ganti Manajemen, Aset Layanan lan Konfigurasi Manajemen, Validasi Layanan lan Pengujian, Manajemen Rilis lan Penyebaran, Janji Pemenuhan, Ubah Evaluasi, lan Pengetahuan Manajemen.

Penonton sing dituju kanggo ITIL v3 Menengah RCV Certification

Kualifikasi, Kontrol, lan Validasi bakal cocog karo calon ing profesi utawa wilayah IT:

  • Kapasitas Manager
  • Lowongan Kerja Manager
  • Ganti Manager
  • Administrator Keamanan
  • Aplikasi Dhukungan
  • Manajer Operasi IT
  • Kontrol Jaringan lan Operasi
  • Dhukungan Jaringan
  • Manager Kontrol Bisnis
  • Manajer Keamanan
  • Layanan Portofolio Manager
  • Supplier Relationship Manager.
Prasyarat
Calon sing kepengin dilatih lan dileksanakake kanggo kualifikasi iki kudu nduweni Sertifikat Foundation ITIL ing Manajemen Layanan TI sing kudu diwenehi minangka bukti dokumenter kanggo ngakoni
Calon sing nyekel kualifikasi ITIL ing ngisor iki uga layak, lan bukti sing padha kudu dibutuhake:
• Awalé ITIL (V2) Foundation plus Bridge Foundation
• ITIL Expert Certificate in IT Service Management (dirampungake liwat Service Manager utawa Practitioner bridging routes).
Dianjurake kanggo calon:
• Bisa nduduhake akrab karo terminologi IT lan ngerti Operasi Dhukungan lan Analisis ing konteks lingkungan bisnis dhewe
• Duwe pengalaman nggarap kapasitas manajemen layanan ing lingkungan panyedhiya layanan, kanthi tanggung jawab paling ora siji saka disiplin manajemen ing ngisor iki:
• Proses manajemen acara
• Proses manajemen kejadian
• Request fulfillment process
• Proses manajemen masalah
• Proses manajemen akses
• Meja layanan
• Manajemen teknis
• Manajemen operasi IT
• Manajemen aplikasi
.
Sadurunge melu latihan kanggo sertifikasi kasebut uga dianjurake banget yen para calon maca publikasi inti Layanan Layanan ITIL lan, khususe, publikasi Operasi Layanan ITIL

Course Outline

  • Pentingnya Manajemen Layanan minangka konsep laku lan prinsip Transisi Layanan, tujuan lan tujuan
  • Pentingna ITIL® Release, Control and Validation nalika nyedhiyakake layanan
  • Carane kabeh pangolahan ing ITIL® RCV sesambungan karo Proses Service Lifecycle liyane
  • Apa proses, kegiatan, cara lan fungsi sing digunakake ing saben proses ITIL® RCV
  • Cara migunakake proses, fungsi lan fungsi ITIL® RCV kanggo entuk keunggulan operasional
  • Cara ngukur ITIL® RCV
  • Pentingnya keamanan IT lan kontribusi marang RCV
  • Pertimbangan teknologi lan pelaksanaan lingkungan sekitar ITIL® RCV
  • Manajemen ganti minangka kemampuan kanggo nemu transisi layanan sukses
  • RCV minangka kemampuan kanggo njamin integritas lan mutu layanan Transisi Layanan Asset lan Konfigurasi Manajemen minangka kemampuan kanggo ngawasi negara Service Transition. Manajemen Pengetahuan minangka bagéan saka peningkatan kaputusan keputusan manajemen sing kasedhiya lan kapabilitas pangiriman layanan
  • Request Fulfillment and Change Evaluation to ensure meeting meeting level performance service
  • Proses peran RCV lan tanggung jawab
  • Pertimbangan teknologi lan pelaksanaan
  • Tantangan, faktor sukses kritis lan risiko sing digandhengake karo ITIL® RCV
Mode PengirimanLokasiCourse DurationEnroll
Pelatihan Kelas Gurgaon 2 DaysSaiki Dhaftar

Latihan sing Upcoming

Oktober 2018

27
Oktober 2018

Gurgaon,

B 100 A, kutha kidul 1, Near Signature Towers,

Gurgaon,

Haryana

122001

India


+ Peta Google

ITIL Intermediate Service Design (SD XCHARX 27th October 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-DESIGN ITIL v3 Intermediate RCV - Release, Control and Validation

Innovative Technology Solutions is conducting 1 day Training on ITIL Intermediate Service Design on 27th October 2018.

Ngerteni luwih akeh »

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

  • Jumlah Pitakonan: Pitakonan 8 saben kertas
  • Duration: 90 menit kanggo kabeh calon ing basa pamilike
  • Pass Score: 28 tandha ditrapake (metu saka 40 kasedhiya) - 70%
  • Format Test: Multiple Choice

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews