KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

ITIL V3 INTERMEDIATE

ITIL v3 Training Course Intermediate & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Tinjauan Kursus ITIL v3 Intermediate

The ITIL v3 Certification Intermediate kasedhiya kanggo sapa wae sing wis ngliwatiUjian ITIL Foundation. Nduwe struktur modul karo saben modul nyedhiyakake fokus sing beda ing Manajemen Layanan TI. Sampeyan bisa njupuk minangka sawetara utawa kualifikasi Menengah sing perlu. Modul Menengah bakal luwih rinci tinimbang sertifikat Foundation, lan menehi sertifikasi sing diakoni industri. Ing Sertifikasi ITIL Intermediate dipérang dadi rong kategori - Kemampuan Siklus Layanan lan Kemampuan Layanan. Sawetara bisa uga pengin konsentrasi ing siji modul, nanging sampeyan bisa milih kanggo milih modul saka aliran Lifecycle Service lan Service Capability kanggo nggabungake manajemen lan pengetahuan teknis. Dianjurake sampeyan duwe eksposur sadurunge konsep dhasar ing IT lan paling ora rong taun pengalaman profesional ing Manajemen Layanan TI sadurunge nindakake apa wae modul ITIL Intermediary.

Metode Lifecycle Service fokus ing praktik ITIL® ing konteks Lifecycle Service. Fokus utama yaiku Siklus Hidupnya sendiri serta proses-proses dan praktik unsur-unsur yang digunakan.

Stream Kemampuan Layanan yaiku kanggo wong-wong sing pengin ngerteni babagan sing jero ITILProses lan peran ®. Fokus utamane yaiku aktivitas proses, proses eksekusi lan panggunaan ing saindhenging Siklus Layanan Layanan IT.

Penonton sing ditudhuh kanggo ITIL v3 Certificate Intermediate

Kelompok target saka ITIL Intermediate SO Certificate kalebu, nanging ora diwatesi kanggo:

  • Kepala Staf Informasi (CIO)
  • Kepala Staf Teknologi (CTO)
  • Managers
  • Staf Pengawas
  • Pemimpin tim
  • Desainer Layanan
  • Arsitek IT
  • IT Planners
  • Konsultan IT
  • Managers Audit IT
  • Manajer Keamanan TI

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.

 


reviews