KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Training Hat & Certification Red Hat JBoss Application Administration II (JB348)

Red Hat JBoss Application Administration II ( JB348 ) TRaining Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Red Hat JBoss Application Administration II ( JB348 ) Course

Learn about clustering, performance tuning, and securing enterprise application platform instances, as well as troubleshooting and applying fixes. This course is the follow-on course for Red Hat JBoss Application Administration I (JB248).

Tujuan saka JB248 Training

  • Instal Aplikasi Aplikasi JBoss Enterprise 6 lan opsional opsional
  • Sinau babagan clustering kanthi penekanan ing tuning
  • Deploy kanggo produksi lan lingkungan awan
  • Script karo CLI
  • Ngawasi lan ngatur sumber daya kanggo Aplikasi Aplikasi Platform
  • Ngatur, klaster, lan nyetel sistem pesan HornetQ
  • Ngatur setelan keamanan sing kalebu bukti asli, wewenang, jaringan, lan antar muka manajemen

Penonton sing dituduhake JB248 Course

  • Administrator sistem sing tanggung jawab kanggo deploying lan ngladani JBoss Enterprise Platform Aplikasi 6 ing lingkungan produksi gedhe-gedhe.
  • Paling ora 2 taun pengalaman minangka administrator Aplikasi Aplikasi JBoss Enterprise
  • Pangurus Aplikasi JBoss Certified (EAP 6)

Prasyarat kanggo JB248 Certification

  • Red Hat JBoss Application Administration I (JB248) (Highly recommended)
  • Red Hat Certified JBoss Administrator (RHCJA) Platform Aplikasi Aplikasi 6 dianjurake nanging ora dibutuhake; siswa kudu paling sethithik bisa ngrampungake tugas sing digandhengake karo ujian JBCAA EAP 6 (EX248).

Course Outline 4 Days

Apa anyar ing JBoss EAP 7?
Jelasake fitur-fitur anyar JBoss EAP 7.
Pindhah menyang JBoss EAP 7
Jelajahi strategi migrasi saka JBoss EAP 6 menyang JBoss EAP 7.
Clustering
Nduduhake clustering komponen, konfigurasi, lan aplikasi kanggo clustered arsitektur.
penyebaran prajurit
Lean kanggo aplikasi ing macem-macem jenis lingkungan produksi.
Scripting
Sinau nyelarasake macem-macem konfigurasi lan cara ngatur nggunakake CLI.
Manajemen
Gunakake macem-macem alat kanggo ngawasi lan ngatur JBoss EAP 7.
Pesen
Sinau babagan carane ngatur sistem olahpesen sing didhukung.
Aplikasi aman
Ngatur setelan keamanan kanggo matesi wewenang lan bukti asli kanggo ngamanake aplikasi Java ™ EE.
Secure JBoss EAP
Ngatur setelan keamanan sing kalebu bukti asli, wewenang, lan konsol manajemen.
Tinjauan lengkap
Tugas lan konsep maneh saka Red Hat JBoss Application Administration II (JB348).

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews