KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

JB417 - SwitchYard Development with Red Hat JBoss Fuse Service Works

SwitchYard Development with Red Hat JBoss Fuse Service Works (JB417) Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

SwitchYard Development with Red Hat JBoss Fuse Service Works (JB417) Course

Kursus kasebut nyedhiyakake ringkesan JBoss Fuse Service Works lan carane SwitchYard cocok karo komponen, disusul dening sawetara komponen sing diwenehake ing SwitchYard sing nyediakake implementasi layanan, kalebu JavaBean, Camel, Aturan, lan Model Proses lan Notasi (BPMN). Iki diarani deskripsi lan panggunaan akeh gateway lan bindings sing ngidini para pangembang bisa berinteraksi antarane lingkungan SwitchYard lan "njaba donya." Conto gateway / binding kasebut kalebu HTTP, SOAP, SQL, REST, olahpesan (JMS), mail, lan liya-liyane. Topik sabanjure kalebu nggunakake Validators lan Transformations kanggo ngatasi isi pesen nalika ngirangi skenario integrasi, uga teknik pengujian / debugging. Keamanan dicakup ing bab kapisah saka Course.

Tujuan saka JB417 Training

  • Arsitèktur perangkat lunak aplikasi SwitchYard: komposit, komponen, layanan, implementasi, referensi, lan ikatan
  • Hubungan SwitchYard menyang produk JBoss Fuse Service Works
  • Nggawe lan konfigurasi layanan SwitchYard
  • Nggawe referensi lokal lan remot kanggo layanan SwitchYard
  • Teknologi implementasine komponen: CDI Bean, Arsitektur Sambungan Java (JCA), rute Jejak, manajemen proses bisnis (BPM)
  • Teknologi Gateway lan ikatan menyang lan metu saka lingkungan SwitchYard, kalebu HTTP, SOAP, SCA, REST, Layanan Pesan Java (JMS), File, SQL, HTTP, TCP / UDP, Mail, lan liya-liyane.
  • Dukungan konfigurasi keamanan kalebu SSL lan authentication SAML
  • Fitur debugging aplikasi (tracing pesen, Red Hat JBoss pangembang Studio support, SwitchYard Runner)

Penonton sing dituduhake JB417 Course

Pengembang lan arsitek Jawa sing perlu sinau babagan carane ngaplikasi aplikasi sing nggunakake prinsip arsitektur berorientasi layanan (SOA) ing sajrone Red Hat JBoss Fuse Service Works Lingkungan.

Prasyarat kanggo JB417 Certification

  • Pangerten kuat XML lan Jawa, kalebu piranti pengembangan Jawa kayata Maven lan Eclipse liwat JBoss Developer Studio
  • Mirip karo sawetara teknologi / piranti integrasi sing disenengi, kayata JMS, Unta, HTTP, JCA, SCA, FTP, SQL

Course Outline

Ngembangake karo SwitchYard

  • Ngerti konsep utama sing ndandani lingkungan SwitchYard ing JBoss Fuse Service Works, kalebu arsitektur aplikasi basis SOA.
  • Instalasi SwitchYard, nggawe aplikasi pisanan, nggunakake Maven kanggo pengembangan lan testing, nulis test jUnit.

Teknologi komponen SwitchYard

  • Pengalaman nggunakake macem-macem teknologi implementasine kanggo SY Components, kalebu CDI Beans, rute Camel, BPM, lan Aturan.

SwitchYard gateways and bindings

  • Priksa manawa ana akeh gatewings lan bindings sing diwenehake dening produk Base SwitchYard, kalebu SOAP, REST, HTTP, lan SCA.

Bengkel unta

  • Ngerti mekanisme adhedhasar beras adhedhasar interaksi karo donya njaba kalebu HTTP, SOAP, Gambar, JMS, TCP / UDP, JPA, SQL, Mail, Jadwal.

Validasi lan transformator

  • Gunakake validasi pesen lan gunakake trafo isi pesen kayata Java, JAXB, JSON, lan XSLT.

debugging

  • Sinau fitur debugging lingkungan SwitchYard kalebu pesen tracing, SwitchYard Runner, debugging aplikasi SwitchYard saka ing JBoss Developer Studio, lan nulis auditor adat.

keamanan

  • Nambah kawruh kanggo ngonfigurasi setelan keamanan, njamin kerahasiaan liwat kawat kanggo sawetara sambungan, lan ngatur otentikasi klien kanthi pernyataan SAML.

SwitchYard lan aplikasi web

  • Referensi SwitchYard layanan ing komponen aplikasi web.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews