KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Ngembangake Workflow Applications karo Training Red JBoss BPM Suite (JB427) Course & Certification

Ngembangake Workflow Applications karo Training Red JBoss BPM Suite (JB427) Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Developing Workflow Applications with Red Hat JBoss BPM Suite ( JB427 ) Course

Liwat laboratorium, mahasiswa bakal sinau babagan arsitektur lan fitur Red Hat JBoss BPM Suite, pemodelan proses bisnis dhasar lan dhasar (BPMN 2.0), lan integrasi arus kerja menyang Jawa Aplikasi SE lan Java EE. Saliyane nggawe aplikasi alur kerja, siswa bakal mangerteni carane unit test lan debug aplikasi kasebut nggunakake Red Hat JBoss Developer Studio. Murid-murid bakal sinau babagan carane nggawe proses bisnis lan ngawasi negara runtime.

Tujuan saka JB427 Training

  • Red Hat JBoss BPM Suite 6 arsitektur lan fitur
  • Modeling proses bisnis dasar lan lanjut
  • Nggabungake workflow menyang aplikasi
  • Aplikasi BPM nguji lan debugging
  • Ngawasi pangolahan BPMS
  • Proses simulasi

Penonton sing dituduhake JB427 Course

  • Pengembang lan arsitek Jawa sing perlu sinau babagan carane ngaplikasikan aplikasi sing nggunakake modhèl proses bisnis, khususé karo Red Hat JBoss BPM Suite 6.

Prasyarat kanggo JB427 Certification

  • Pangerten kuat Jawa, kalebu alat pangembangan Jawa (yaiku Maven lan Eclipse liwat Red Hat JBoss Developer Studio).
  • Kawruh umum karo konsep workflow umum. Pengalaman proses bisnis (BPM) ora dibutuhake.
  • Mirip karo Red Hat JBoss BRMS 6 mbiyantu nanging ora dibutuhake.

Course Outline

Pengantar Red Hat JBoss BPM Suite
  • Deleng arsitèk lan komponen utama Red Hat JBoss BPM Suite.
  • Instal BPMS, perkantoran JBoss Developer Studio, BPMS lan BRMS, lan aplikasi pisanan.
Modeling proses bisnis dhasar
  • Nggawe model proses bisnis nggunakake tooling ing JBDS.
Integrasi aplikasi BPMS lan penyebaran
  • Nggawe aplikasi sing nggunakake proses bisnis.
  • Nglebokna aplikasi kasebut menyang server BPMS.
Nguji lan debug aplikasi BPMS
  • Nggawe tes unit kanggo aplikasi BPMS.
  • Debug aplikasi ing JBoss Developer Studio.
Pemodelan proses bisnis lanjutan
  • Nggawe pangolahan bisnis sing luwih kompleks.
Monitor BPMS
  • Gunakake pembangun dashboard kanggo ngawasi lan ngontrol pangolahan.
Proses simulasi
  • Gunakake ekstensi mesin simulasi kanggo nyimulasikake proses bisnis.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews