KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Penyebaran Bus Layanan Perusahaan karo Kursus Latihan & Sertifikasi Red Hat JBoss Fuse (JB435)

Penyebaran Bus Layanan Perusahaan karo Kursus Latihan & Sertifikasi Red Hat JBoss Fuse (JB435)

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Penyebaran Bus Layanan Perusahaan karo Red Hat JBoss Fuse Course

Pawongan bakal sinau ing skills sing dibutuhake kanggo ngatur, nyebarke, lan ngatur Red Hat JBoss Fuse lan berkembang konsep inti aplikasi berbasis OSGi nggunakake fitur Red Hat JBoss Fuse, kalebu:

  • Manajemen rangkuman
  • Manajemen server
  • Penyebaran liwat Fuse Fabric, Hawt.io, lan Red Hat JBoss Developer Studio

Tujuan saka JB435 Training

  • Arsitèktur Red Hat JBoss
  • Konsep dasar lan pemanfaatan OSGi dhasar
  • Bundel: struktur, perkakas, lan penyebaran
  • JBoss Fuse baris administrasi antarmuka lan manajemen
  • Keamanan JBoss Fuse nggunakake Layanan Otentikasi lan Otoritas Jawa (JAAS)
  • Manajemen Enterprise liwat Kain, nggunakake antarmuka pangaturan CLI lan Hawt.io

Penonton sing dituduhake JB435 Course

Red Hat JBoss Fuse administrator lan developer sing kudu sinau cara nginstal, ngatur, ngatur lan masang aplikasi OSGi.

Prasyarat kanggo JB435 Certification

  • Pengetahuan server aplikasi Java EE
  • Pengalaman karo piranti kayata Maven utawa Ant
  • dhasar Camel kawruh

Course Outline

Instal lan kustomisasi Red Hat JBoss FuseInstall lan kustomake Red Hat JBoss Fuse
Goleki, nginstal, lan familiarize dhewe karo Red Hat JBoss Fuse customizations.
Ngatur Red Hat JBoss Fuse
Gunakake baris printah kanggo ngleksanakake akeh subsystems saka JBoss Fuse.
Ngleksanakake OSGI ing produksi
Temtokake alamat OSGi lan carane Red Hat JBoss Fuse solves kanggo masalah iki kanggo nambah produktivitas pembangunan.
Ngerti Bundle Aplikasi Fuse
Ngerti beda lan keuntungan antarane bundel OSGi lan Fuse Application Bundles.
Ngatur Red Hat JBoss Fuse ing skenario penyebaran gedhe
Nggawe, ngatur, lan deploy server anyar kanggo lingkungan produksi.
Nglakokaké keamanan ing Red Hat JBoss Fuse
Ngatur Red Hat JBoss Fuse kanggo nyebarke lingkungan aman kanggo manajemen.
Kain ing Red Hat JBoss Fuse
Ngerti manajemen perusahaan saka solusi Red Hat JBoss Fuse sing basis.
Ngembangake Red Hat JBoss Developer Studio
Mangertos kaluwihan nggunakake Red Hat JBoss Developer Studio kanthi tumpukan integrasi kanggo nambah produktivitas developer.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews