KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Pelatihan Training & Certification Red Hat JBoss BRMS (JB465)

Pelatihan Training & Certification Red Hat JBoss BRMS (JB465)

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

JB465 - Ngleksanani Red Hat JBoss BRMS Course

Siswa diwenehi latihan sing rinci, kanthi nggunakake Red Hat JBoss Developer Studio lan Red Hat JBoss BRMS sing dirancang supaya para siswa nggawe lan ngatur aturan bisnis ing lingkungan produksi. Kursus iki uga bisa mbantu sampeyan nyiapake Certificate of Expertise ing Red Hat ing Business Rules Management Exam (EX465).

Tujuan saka JB465 Training

  • Pengarang aturan bisnis dasar ing JBoss Developer Studio lan Business Central
  • Nggabungake aturan bisnis nganggo aplikasi Java
  • Nggawe aturan canggih
  • Nguji aturan bisnis
  • Ngarang lan nguji aturan ing tabel kaputusan
  • Pengaturan aturan template lan ngasilaken aturan saka tabel kaputusan
  • Ngomongake basa-basa spesifik domain
  • Arsitektur BRMS lan aturan eksekusi ing wektu rutin
  • Ngontrol eksekusi aturan lan nyegah konflik
  • Proses pemrosesan kompleks (CEP)
  • Integrasi karo Business Central

Penonton sing dituduhake JB465 Course

  • Analis bisnis lan perusahaan arsitek SOA sing tanggung jawab kanggo nggawe lan nyesep kebijakan bisnis.
  • Penulis aturan tanggung jawab kanggo aturan panggawene lan pengujian.
  • Pangembang aplikasi Java EE sing tanggung jawab kanggo nggabungake aturan bisnis dadi aplikasi perusahaan SOA lan Java EE.

Prasyarat kanggo JB465 Certification

  • Pengalaman programming dasar Java / Java dasar.
  • Kawruh saka Eclipse IDE, Maven, lan GIT migunani, nanging ora penting.

Course Outline

Ringkesan kursus iki
  • Sinau babagan arsitektur, opsi dhasar panggunaan, lan kabutuhan bisnis kanggo sistem manajemen aturan bisnis kayata Red Hat JBoss BRMS.
Pengaturan aturan bisnis dasar
  • Ngembangake struktur aturan lan komponen bisnis, kalebu bukti memori kerja.
  • Ngenali komponen aturan.
  • Aturan pengarang kanthi Business Central lan Red Hat JBoss Developer Studio (JBDS).
Nggabungake aturan bisnis nganggo aplikasi Java
  • Gunakake API pengetahuan kanggo nggabungake aturan sing diproses dadi aplikasi.
Pengaturan aturan minangka aturan teknis, tabel kaputusan, template, lan file basa sing spesifik domain
  • Aturan panulis nggunakake editor aturan teknis Business Central lan nggawe tabel deskripsi spreadsheet.
  • Nggawe tata aturan.
Pranata aturan aturan tabel lan aturan aturan
  • Nggawe spreadsheets nganggo aturan lan aturan aturan.
Basa-basa khusus ing BRMS
  • Sinau tujuan domain-basa spesifik (DSLs), cara ngarang, lan cara migunakake aturan kasebut ing BRMS.
  • Gunakake basa khusus domain sing digawe dening pangembang kanggo nggawe aturan.
Nguji aturan bisnis
  • Tes aturan bisnis nggunakake antarmuka web Business Central lan kode Jawa.
Mentahake aturan kompleks karo BRMS
  • Penulis aturan bisnis rumit nggunakake kahanan sing luwih maju lan kendala lapangan.
Ngontrol eksekusi aturan
  • Kontrol aturan kontrol.
  • Sinau carane supaya konflik aturan.
Debugging aturan bisnis dhasar ing Drools
  • Aplikasi Debug Drools ing JBDS.
Proses pemrosesan kompleks ing BRMS
  • Nggawe lan nggunakake proses acara kompleks (CEP) karo aturan.
Integrasi karo Business Central
  • Nemu gambaran bab administrasi BRMS karo Business Central, aplikasi web sing dibangun ing BRMS.
  • Sinau babagan nggabungake Business Central nganggo kode Jawa.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Dianjungi ujian utawa mesthine

Red Hat Certificate of Keahlian ing Exam Manajemen Aturan Business (EX465)

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews