KEMP Certified Engineer

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

KEMP Certified Engineer

Program Latihan LoadMaster Online dirancang kanggo mbantu sampeyan sinau babagan kabeh fitur, keuntungan lan rincian teknis saka kulawarga produk LoadMaster KEMP, lan lingkungan jaringan ing ngendi LoadMaster dikirim.

Penonton sing Dituju:

KEMP Certified Engineer Bootcamp ditargetake khusus ing Network Engineers, reseller / partners KEMP sing melu desain, penyebaran, utawa administrasi / dukungan teknis saka peralatan lan piranti lunak LoadMaster.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka TCP / IP Suite
  • Dhasar Jaringan Kawruh

Course Outline Duration: 2 Days

  • Pambuka kanggo KEMP Technologies
  • Sizing
  • Dhukungan aplikasi
  • Instalasi awal
  • Jadwal & Ketekunan
  • Configuring Virtual Services
  • Cek Kesehatan
  • Topologi
  • cithakan
  • Ngatasi masalah
  • Manajemen
  • SSL Offloading
  • Konfigurasi lanjut
  • Best Practices
  • Kasedhiyan Dhuwur
  • Multi-Site Load Balancing (GEO)
  • Penyebaran Skenario
  • Peningkatan Perangkat Lunak

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews