KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

KVM Virtualization

Kursus Latihan & Sertifikasi Virtualisasi KVM

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan Virtualisasi KVM

KVM (kanggo Virtual Machine berbasis Kernel) minangka solusi virtualisasi lengkap kanggo Linux ing hardware x86 sing nduweni ekstensi virtualisasi (Intel VT utawa AMD-V). Iku kasusun saka modul kernel loadable, kvm.ko, sing nyedhiyakake infrastruktur virtualisasi inti lan modul khusus prosesor, kvm-intel.ko utawa kvm-amd.ko

Penyajian sing dituju kanggo Latihan Virtualisasi KVM

Administrator sistem lan Devops sing pengin ngerti lan nggunakake KVM minangka solusi virtualisasi Linux utawa minangka bagéan saka lingkungan Openstack

Prasyarat kanggo KVM Certification Virtualization

Pengantar sistem Linux lan kawruh jaringan

Course Outline Duration: 4 Days

  1. Pengantar Manajemen KVM Hypervisor
    • Pambuka - KVM - Fitur
    • Sebutake fitur lan manfaat
    • Nerangake macem-macem tingkatan hypervisor
    • Dibandhingake lan kontras didhukung GUEST model
    • Nerangake abstraksi: DOM0 lan DOMUs
    • Tutup platform, fitur lan watesan sing didhukung
    • Usajake pentinge VNC ing model Xen
    • Jelajahi lingkungan kelas
  2. Instalasi KVM
    • Rembugan babagan arsitektur KVM
    • Ngenali komponen kunci
    • Jelajahi konfigurasi default
    • Priksa sumber daya sing nyukupi
    • Instal komponen KVM
    • Peruse KVM
    • Instal komponen manajemen tambahan
    • Ngatur jaringan kanggo akses otonomi
    • Siapake kanggo masang GUESTs (VMs)
  3. Debian | Ubuntu Tamu
    • Ngenali lan menehi sumber
    • Netepake kontainer VM anyar
    • Peruse tamu lan properti Defaults
    • Bukak instal OS
    • Mesthekake komunikasi jaringan
    • Mbaleni maneh minangka perlu
    • Debug minangka perlu
  4. CentOS | RedHat GUESTs
    • Sumber nyedhiyakake liwat Apache HTTPD
    • Netepake kontainer VM
    • Instal nggunakake dhukungan jaringan
    • Mesthekake komunikasi jaringan
    • Mbaleni maneh minangka perlu
    • Debug ing ngendi ditrapake
  5. Windows GUESTs
    • Panggonan lan sumber rujukan
    • Netepake konten TAMU anyar
    • Instal Windows nggunakake templat umum
    • Nglakokne tugas pasca instalasi
    • Priksa komunikasi
    • Ngenali panggunaan sumber VM
    • Delengen temuan
  6. VM Deployments | CLI
    • Rembugan keuntungan
    • Ngenali alat kunci
    • Aplikasi opsi umum kanggo definisi VM
    • Pamrentah VMs saka CLI
    • Debug kaya sing dibutuhake
    • Mundurake masalah yen perlu
    • Ngenali panyebaran VM anyar
    • Konfirmasi komunikasi jaringan
  7. VM Kloning
    • Rembugan keuntungan
    • Ngenali alat kunci
    • Nggabungake VM sing ana karo macem-macem alat
    • Peruse jejak post-cloning
    • Priksa fungsi klone
    • Debug ngendi perlu

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews