KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Load Runner v11.5 Training Course & Certification

Load Runner v11.5 Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Load Runner v11.5

Kanggo nguji Non-Fungsional kaya Testing kinerja, penguji kinerja nggunakake piranti otomatik kaya LoadRunner. Iki digunakake kanggo ngasilake beban sing tepat liwat Server kanggo mriksa kinerja SUT (Server ing test). LoadRunner yaiku paket perangkat lunak sing kasusun saka telung perangkat lunak:

  • Virtual User Generator (VuGen)
  • controller
  • Analiser

Load Runner mbisakake panguji performa kanggo nggawe Vusers (Virtual Users) kanggo mbukak beban akut ing server babagan teknik testing kinerja sing beda kaya Test load, Test stress, Test endurance, Testing volume dll.

Tujuan Training Load Runner v11.5

  • Kawruh dhasar sing wajib kanggo tes pengujian
  • Ngenali LoadRunner (LR) komponen
  • Aplikasiake alur kerja sing dianjurake kanggo nggawe skenario LR dhasar
  • Gunakake naskah sing digawé nganggo VuGen, konfigurasi setelan rutin, nggarap monitor kinerja, initializing Load Generators (LGs), lan nambah jumlah Panganggo Virtual (Vusers) kanggo skenario LR adhedhasar goal pengujian beban
  • Nindakake test beban ing aplikasi kanthi nggunakake skenario
  • Nggarap gambar lan ringkesan nggunakake Analisis

Penonton sing Dituju kanggo Load Runner Course v11.5

  • Engineer Insentif Quality Engineer lan Engineer Kinerja.
  • Kanggo pangguna anyar sing pengin gawe skrip kanggo mriksa aplikasi web.
  • Personel digunakake ing proses pengujian beban.

Prasyarat kanggo Load Runner v11.5 Cerfication

  • Kawruh babagan Windows.
  • Situs web lan setelan browser.

Pengalaman Opsional karo:

Course Outline Duration: 2 Days

  1. Pambuka kanggo HP LoadRunner (LR) 11.5x
    • Nerangake perlu kanggo test pengetesan
    • Njlèntrèhaké macem-macem jinis tujuan test kinerja
    • Temtokake langkah-langkah saka metodologi LR
    • Netepake skenario ing konteks LR
    • Ngenali strategi kanggo nggawe skenario efektif
  2. Ngrancang Skenario
    • Ilustrasi unsur-unsur skenario LR
    • Nerangake langkah-langkah dhasar kanggo nggawe skenario
    • Ngatur Generator Load ing skenario
    • Netepake setelan run-time kanggo testing pengujian
    • Jelasake prabédan antarane setelan roto-wektu kanggo skrip lan skenario
    • Ngatur setelan roto-wektu adhedhasar gol nguji daya
  3. Penjadwalan Skenario
    • Ngatur jeneng jadwal, wektu wiwitan
    • Jadwal minangka grup lan skenario
    • Inisialising Vusers
    • Nggunakake Graph Interaktif Jadwal
    • Ndeleng kemajuan Vusers sing mlaku nalika wektu mlaku
  4. Nggunakake Performance Monitors
    • Jelas nilai monitor kinerja
    • Pilih monitor kinerja kanggo entuk goal test load
    • Tambah pangukuran kanggo gol basis kinerja
  5. Running a Scenario
    • Siapake skenario
    • Netepake skenario proses mlaku
    • Ngenali praktik paling apik kanggo ngolah skenario kanthi efisien
    • Mlayu skenario
    • Rembugan kesalahan run-time sing umum

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Load Runner v11.5 latihan ing gurgaon
  • Load Runner v11.5 sertifikat biaya ing Gurgaon
  • Institut Load Runner v11.5 ing gurgaon
  • Load Runner v11.5 in Gurgaon
  • Load Runner v11.5 certification in gurgaon
  • Load Runner v11.5 ing Gurgaon
  • Best Load Runner v11.5 Training Online
  • Latihan Runner v11.5