KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Portofolio LPT

Course Outline

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

LPT (Penetrasi Tester Berjaga-jaga)

LPT (Master) yaiku ujian praktis LPT (Master) sing kapindho kanthi online, sing tantangan para kandidat liwat jam 18 kinerja sing adhedhasar, ujian tangan sing dikategorikake menyang telung ujian praktis kanggo saben jam saben jam, kang bakal nguji ketekunan lan fokus sampeyan kanthi meksa sampeyan ngluwihi tantangan anyar. Ujian kasebut mbutuhake calon-calon kanggo nduduhake pendekatan metodis kanggo nyoba lan ngetesake pertahanan keamanan. Ujian LPT (Master) dikembangake kanthi kerjasama sing cedhak karo UKM lan praktisi ing saindenging jagad sakwise tugas, pepek tugas, lan analisis kemampuan.

dislametaké

  • Sinau fundamental jaringan lan teknik pertahanan
  • Ngerti ancaman lan keamanan jaringan
  • Ngleksanakake Kontrol Keamanan Jaringan lan Protokol
  • Desain lan ngleksanakake Kebijakan Keamanan Jaringan
  • Netepake Kontrol Keamanan fisik lan teknik otentikasi
  • Ngatur Host Security lan enkripsi sistem berkas
  • Pelaksanaan lan manajemen firewall
  • Ngatur lan ngatur IDPS (Intrusion Detection and Systems Prevention)
  • Njamin lan ngatur keamanan VPN
  • Jaringan nirkabel aman
  • Ngawasi lan nganalisa lalu lintas jaringan
  • Ngerti risiko jaringan lan kerentanan
  • Response lan Manajemen Insiden Jaringan

dimaksudaké pirsawan

  • Penguji Penetrasi
  • Administrator Jaringan
  • IT Auditor
  • Insinyur Keamanan Informasi
  • Konsultan Keamanan

Prasyarat

  1. EC-Council Certified Ethical Hacking Certification (CEH)
  2. Certified Security Analyst EC-Council Certification (ECSA)

Course Outline

Modul 01Pengantar Kelemahan Pengujian dan Penetrasi Tes
Modul 02Metodologi Gathering Informasi
Modul 03Mindhai lan Enumerasi
Modul 04Ngenali rentan
Modul 05eksploitasi
Modul 06Posting Eksploitasi
Modul 07Advanced Tips and Techniques
Modul 08Nyiyapake Laporan
Modul 09Praktek Ranges

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

EC-Council nglakokake Ujian Pen-Ujian online sing paling anyar sing kawitan minangka mekanisme kanggo njamin keaslian test taker. Iki ora mung nambah kredibilitas kanggo judhul sakabèhé nanging uga ngilangi pengaruh eksternal sing bisa ngganti kasil ujian. Nalika tes ora mbatesi penguji test kanggo njelajah skills riset lan njupuk kauntungan saka sumber sing didokumentasikan sing kasedhiya, iku tansah mriksa kemampuan individu kanggo ngatasi tantangan dening awake dhewe.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews