KoleksiCourse online
register
Microsoft Advanced Technologies of SharePoint 2016 (M20339-2)

** Ngundhuh Panjenengan Microsoft Vouchers (SATV) kanggo M20339-2 Advanced Technologies saka SharePoint 2016 Training Course & Certification **

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M20339-2 - Advanced Technologies saka SharePoint 2016 Training

Mesthi wae, sampeyan bakal nemokake cara ngatur, ngatur, lan ngatur fitur-fitur canggih ing SharePoint 2016, kalebu implementasine dhuwur, pemulihan bencana, arsitektur aplikasi layanan, layanan Microsoft Business Connectivity, produktivitas lan platform lan fitur kolaborasi. Sampeyan bakal sinau fitur hibrida anyar saka SharePoint 2016 bebarengan karo solusi bisnis intelijen, manajemen konten perusahaan, infrastruktur manajemen isi web, solusi, aplikasi uga carane ngembangake lan nglakokne rencana tata pemerintahan lan nindakake upgrade utawa migrasi menyang SharePoint 2016.

Iki mesthine nggunakake Microsoft SharePoint 2016 lan nggabungake materi saka Official Microsoft Learning Product 20339-2: Advanced Technologies of SharePoint 2016. 

Tujuan sakaM20339-2 Advanced Technologies saka SharePoint 2016 Course

  • Fitur anyar lan apik saka arsitektur SharePoint 2016 inti
  • Fitur hibrida kunci ing SharePoint 2016
  • Rencanakan lan ngrancang lingkungan SharePoint 2016 kanggo kasedhiyan dhuwur lan pemulihan bencana
  • Rencana lan ngleksanakake layanan konektivitas bisnis lan layanan nyimpen aman
  • Ngatur lan ngatur layanan produktivitas kanggo deployment SharePoint 2016
  • Ngatur solusi ing deployment SharePoint 2016
  • Rencana lan ngatur fitur komputasi sosial
  • Rencana lan ngatur manajemen isi web kanggo lingkungan sing nyedhiyani Internet
  • Rencana lan ngatur perusahaan manajemen isi ing panyebaran SharePoint 2016
  • Rencana lan ngatur solusi intelijen bisnis, manajemen karya, produktivitas, lan platform lan fitur kolaborasi
  • Nglakokake Upgrade utawa Migrasi kanggo SharePoint 2016

Penonton sing dituduhakeM20339-2 Advanced Technologies saka SharePoint 2016 Course

  • Profesional IT pengalaman sing kepengin sinau babagan carane nginstal, ngatur, ngatur lan ngatur panginstalan SharePoint 2016 ing tengah data utawa ing cloud.
  • Luwih saka patang taun pengalaman karo perencanaan lan pangopènan teknologi SharePoint lan teknologi inti sing bisa digunakake dening SharePoint, kalebu Windows Server 2012 R2 utawa luwih anyar, Layanan Informasi Internet (IIS), Microsoft SQL Server 2014 utawa luwih anyar, Layanan Direktori Aktif (AD DS) lan layanan infrastruktur jejaring.

Prasyarat kanggoM20339-2 Advanced Technologies saka SharePoint 2016 Certification

  • Minimal pengalaman setahun karo deploying lan ngatur sawetara farm SharePoint 2013 ngliwati perusahaan gedhe lan pemetaan syarat bisnis kanggo desain teknis logis lan fisik
  • Merencanakan lan Ngatur SharePoint 2016 (M20339-1) utawa duwe pengetahuan lan pengalaman sing padha sadurunge njupuk kursus iki
  • Pengetahuan babagan desain jaringan, kalebu keamanan jaringan
  • Manajemen piranti lunak ing server perusahaan Windows Server 2012 R2 utawa lingkungan Windows Server 2016
  • Nggunakake lan ngatur aplikasi kanthi asli, sacara saksampune, lan ing méga
  • Ngatur IIS
  • Konfigurasi AD DS kanggo panggunaan otentikasi lan wewenang, lan minangka toko pangguna
  • Ngatur aplikasi mbatalake kanthi nggunakake Windows PowerShell 2.0 utawa mengko
  • Ngatur database lan server peran ing SQL Server
  • Nyambungake aplikasi menyang SQL Server
  • Ngleksanakake keamanan basis claims

Course Outline Duration: 5 Days

1. Pambuka kanggo SharePoint 2016

  • Komponen inti arsitektur SharePoint 2016
  • Fitur-fitur anyar, sing ora ditepungi lan dibusak ing SharePoint 2016
  • SharePoint 2016 lan SharePoint Online edisi

2. Skenario Sato kanggo SharePoint 2016

  • Jelajahi fitur Sato ing SharePoint 2016
  • Siapake penyebaran SharePoint 2016 campuran

3. Strategi Manajemen Kontinu Bisnis

  • Topologi dandani desain kanggo kasedhiyan bencana adhedhasar dhuwur
  • Desain infrastruktur SharePoint kanggo kasedhiyan dhuwur
  • Rencana pemulihan bencana

4. Rencana lan ngleksanakake Layanan Konektivitas Bisnis (BCS) lan Service Store Secure

  • Rencana lan ngatur BCS
  • Ngatur Layanan Toko Aman
  • Ngatur model BCS

5. Ngatur Layanan Produktivitas kanggo Penyebaran SharePoint 2016

  • Ngerti arsitektur tambahan ing SharePoint
  • Nyedhiyakake lan ngatur katalog app lan aplikasi
  • Layanan produktivitas provision

6. Ngatur Solusi ing Microsoft SharePoint 2016

  • Ngerti arsitektur solusi SharePoint 2016
  • Ngatur solusi pas wektune

7. Nyambungake Wong

  • Akeh pangguna profil
  • Ngaktifake interaksi sosial
  • Mbangun komunitas

8. Rencana lan Ngatur Manajemen Konten Web

  • Rencana lan ngleksanakake infrastruktur manajemen konten web
  • Ngatur navigasi lan situs katalog sing ngatur
  • Ndhukung basa lan lokal
  • Ngaktifake desain lan kustomisasi
  • Ndhukung pangguna seluler

9. Rencana lan Ngatur Manajemen Konten Perusahaan

  • Rencana Enterprise Content Management
  • Rencana lan ngatur eDiscovery
  • Ngatur rekaman manajemen

10. Rencana lan Ngatur Solusi Intelijen Bisnis

  • Rencana Arsitektur BI
  • Rencana, masang, ngatur layanan BI
  • Rencana lan ngatur alat analisis canggih

11. Rencana lan Ngatur Produktivitas lan Kolaborasi

  • Rencana lan ngatur fitur kolaborasi
  • Rencana lan konfigurasi komposit

12. Nganyarke lan Pindhah menyang SharePoint 2016

  • Siapake upgrade utawa migrasi
  • Rencana lan ngatur upgrade situs-koleksi

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM