KoleksiPelatihan Kelas
register

Microsoft Administering Microsoft Exchange Server 2016 (M20345-1)

M20345-1 - Ngleksanani Training & Certification Microsoft Exchange Server 2016

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 Training

Mesthi wae, sampeyan bakal mangerteni carane nginstal, ngatur, lan ngatur Exchange Server 2016, uga cara ngatur panampa email lan folder umum, kalebu cara nindakake operasi akeh nggunakake Exchange Management Shell. Sampeyan uga bakal sinau cara ngatur panyambungan klien, transportasi pesen lan higinene, ngleksanakake lan ngatur panyebaran Exchange Server sing dhuwur, uga ngleksanakake solusi pemulihan lan bencana

Objectives of M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 training

  • Nindakake panyebaran lan dhasar manajemen Exchange Server 2016
  • Ngatur Exchange Server 2016
  • Nggawe lan ngatur macem-macem obyek panampa ing Exchange Server 2016
  • Gunakake Exchange Management Shell kanggo nggawe lan ngatur macem-macem panampa objek ing Exchange Server 2016, lan nindakake macem-macem tugas kanggo ngotomatisasi tata cara Manajemen Exchange
  • Ngonfigurasi panyambungan klien menyang Exchange Server 2016, lan ngatur layanan Akses Klien
  • Ngleksanakake lan ngatur kasedhiyan dhuwur
  • Nglakokake Recovery cadangan lan bencana kanggo Exchange Server 2016
  • Ngatur opsi transportasi pesen
  • Ngatur kabutuhan pesen lan opsi keamanan
  • Ngleksanakake lan ngatur deployments Exchange Online
  • Ngamanake lan njaga Exchange Server 2016

Intended Audience for M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 course

  • Profesional IT sing kepingin dadi pangurus olahpesen tingkat perusahaan
  • Spesialis TI lan profesional bantuan sing pengin ngerti babagan Exchange Server 2016
  • Administrator sing teka ing lapangan wis samesthine duwe pengalaman paling ora telung taun ing bidang IT (jaringan administrasi, meja bantuan, utawa sistem administrasi)

Prerequisites M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 Certification

  • Loro utawa luwih taun pengalaman deploying lan ngatur lingkungan Windows Server 2012 R2 utawa Windows Server 2016; pengalaman karo tugas sistem manajemen lan tugas pangopènan Windows Server 2012 R2 / 2016
  • Minimal rong taun pengalaman migunakake Active Directory Domain Services (AD DS)
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap resolusi jeneng, kalebu DNS
  • Pengalaman nggarap sertifikat, kalebu sertifikat PKI

Course Outline Duration: 5 Days

1. Nggunakake Microsoft Exchange Server 2016

  • Ringkesan Exchange Server 2016
  • Syarat lan opsi penyebaran kanggo Exchange Server 2016

2. Managing Microsoft Exchange Server 2016 servers

  • Manajemen Exchange Server 2016
  • Ringkesan server kiriman surat Exchange 2016
  • Konfigurasi server kothak layang

3. Ngatur obyek panampa

  • Penerima Exchange Server 2016
  • Ngatur panampa Exchange Server
  • Konfigurasi dhaptar alamat lan kawicaksanan

4. Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 lan objek panampa kanthi nggunakake Exchange Management Shell

  • Ringkesan Shell Manajemen Exchange
  • Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake Exchange Management Shell
  • Ngatur Exchange Server 2016 kanthi nggunakake skrip Exchange Management Shell

5. Implementing client connectivity

  • Konfigurasi layanan akses klien ing Exchange Server 2016
  • Ngatur layanan klien
  • Konektivitas klien lan penerbitan layanan Exchange Server 2016
  • Konfigurasi Outlook ing web
  • Konkonfigurasi olahpesen seluler ing Exchange Server 2016

6. Ngatur kasedhiyan dhuwur ing Exchange Server 2016

  • Kasedhiyan ing Exchange Server 2016
  • Configuring database kotak centang sing akeh banget sing kasedhiya
  • Konfigurasi kasedhiyan layanan Akses Client

7. Implementing disaster recovery for Microsoft Exchange Server 2016

  • Ngimplikasikan cadangan Exchange Server 2016
  • Ngimplementasikan Recovery Server 2016

8. Konfigurasi lan ngatur transportasi pesen

  • Ringkesan pengiriman pesen
  • Ngonfigurasi transport pesen
  • Ngatur aturan transportasi

9. Konfigurasi antivirus, antispam, lan proteksi malware

  • Deploying lan ngatur server Edge Transport kanggo keamanan pesen
  • Nglakoni solusi antivirus kanggo Exchange Server 2016
  • Ngleksanakake solusi antispam kanggo Exchange Server 2016

10. Ngleksanakke lan ngatur panyebaran Microsoft Exchange Online

  • Ringkesan Exchange Online lan Kantor 365
  • Ngatur Exchange Online
  • Nglakokaké migrasi menyang Exchange Online

11. Ngawasi lan ngatasi masalah Microsoft Exchange Server 2016

  • Ngawasi Exchange Server 2016
  • Ngatasi masalah Exchange Server 2016

12. Ngamanake lan njaga Exchange Server 2016

  • Ngganti Exchange Server karo kontrol akses berbasis peran (RBAC)
  • Konfigurasi logging audit ing Exchange Server 2016
  • Ndhukung Exchange Server 2016

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews