KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days ``
register

MCSE Messaging with Office 365

MCSE Messaging with Course Training & Certification 365

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

MCSE Messaging with Course Training 365 Overview

MCSE Messaging with Office 365 mesthi wae bisa mbuktekake kemampuan sampeyan kanggo nambah keluwesan lan produktivitas, ngurangi mundhut data, lan ningkatake keamanan data kanggo organisasi sampeyan nggunakake Office 365. Sawise rampung, sampeyan bakal entuk sertifikat MCSE: Olahpesen, sing bakal mbantu sampeyan kualifikasi posisi ing sistem komputer lan sistem jaringan.

Tujuan MCSE: Olahpesen karo Pelatihan Kantor 365

  • Ngatur Panyimpenan ing Kothak Surat Kabar
  • Nggawe lan atur Mailbox Database
  • Desain lan ngimplementakake Data Loss Prevention
  • Mbangun Kebijakan lan Dhaptar Alamat kanggo Research Trey
  • Ngatur Folder Publik kanggo Trey Research
  • Ngatur Outlook Web App
  • Ngonfigurasi lan ngrancang olahpesen seluler
  • Ngatur lan masang Komponen Pesen Bersepadu
  • Rencanakan tahap kanggo nyediakake phase iki mulai kanthi bener

Penonton sing dituju saka MCSE Messaging karo Course 365 Kantor

Kursus iki paling cocok kanggo IT Generalists, Consultants, IT Professionals lan Help Desk Professionals.

Prasyarat kanggo MCSE Messaging karo Kantor 365 Certification

Server Windows, SharePoint 2013, Lync 2013, Private Cloud.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews