KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

20533 Ngleksanakake Solusi Infrastruktur Microsoft Azure

20533 - Nglatih Kursus Latihan & Sertifikasi Microsoft Azure Infrastruktur Solutions

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ngleksanakke Kursus Pelatihan Infrastruktur Microsoft Azure

Kursus iki ditrapake kanggo profesional IT sing akrab karo ngatur deployments IT ing panggonan sing kalebu AD DS, teknologi virtualisasi, lan aplikasi. Siswa biasane nyambut gawe kanggo organisasi sing arep nemtokake sawetara utawa kabeh layanan infrastruktur ing Azure. Kursus iki uga ditrapake kanggo para profesional TI sing pengin njupuk ujian Sertifikasi Microsoft, 70-533, Ngleksanakake Solusi Infrastruktur Azure.

Tujuane Ngleksanakake Training Solusi Infrastruktur Microsoft Azure

  • Njlèntrèhaké komponen arsitektur Azure, kalebu infrastruktur, alat, lan portal.
  • Ngleksanakake lan ngatur jejaring virtual ing Azure lan nyambung menyang lingkungan ing panggonan.
  • Rencana lan nggawe mesin virtual Azure.
  • Ngatur, ngatur, lan ngawasi mesin virtual Azure kanggo ngoptimalake kasedhiyan lan pituwase.
  • Deploy lan atur app web lan aplikasi seluler.
  • Ngleksanakake, ngatur, nggawe cadangan, lan ngawasi solusi panyimpenan.
  • Rencana lan ngleksanakake layanan data adhedhasar SQL Database kanggo ndhukung aplikasi.
  • Deploy, konfigurasi, ngawasi, lan ndandani layanan awan.
  • Nggawe lan ngatur penyewa AD Azure, lan ngatur integrasi aplikasi karo Azure AD.
  • Nggabungake pangguna ing pangguna Windows AD karo Azure AD.
  • Ngoperasikake operasi ing manajemen Azure kanthi nggunakake automation.

Penyajian sing dituju kanggo Implementasi Solusi Infrastruktur Microsoft Azure Course

Kursus iki ditrapake kanggo para profesional TI sing duwe kawruh babagan teknologi cloud lan pengin ngerti babagan Azure.

  • Profesional IT sing pengin disebarke, ngatur, lan ngladeni layanan lan mesin virtual (VMs) ing Azure.
  • Profesional IT sing nggunakake Microsoft System Center kanggo ngatur lan ngatur infrastruktur server.
  • Administrator Windows Server sing looking kanggo ngira-ngira lan migrasi peran lan layanan Active on-site ing awan.
  • Profesional IT sing pengin nggunakake Windows Azure kanggo tuan rumah situs web lan layanan backend app seluler.
  • Profesional IT sing berpengalaman ing teknologi maya non-Microsoft liyane, nemokake prasyarat mesthi, lan pengin nyebrangi kereta ing Azure.
  • Profesional IT sing pengin njupuk ujian Sertifikasi Microsoft 70-533, Ngleksanakake Solusi Infrastruktur Azure.

Prasyarat kanggo Ngleksanakake Certification Solutions Infrastruktur Microsoft Azure

Sadurunge nekani kursus iki, siswa kudu duwe kawruh teknis:

  • Mengkone sertifikasi Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA) ing Windows Server 2012.
  • Pangerten teknologi virtualisasi ing premi, kalebu: mesin virtual, jaringan virtual, lan virtual hard disk (VHD).
  • Pangerten konfigurasi jaringan, kalebu: TCP / IP, Domain Name System (DNS), jaringan pribadi virtual (VPN), firewall, lan teknologi enkripsi.
  • Pangerten saka situs web, kalebu: carane nggawe, ngatur, ngawasi lan masang situs web ing Internet Information Services (IIS).
  • Pangerten konsep Active Directory, kalebu: domain, alas, pengontrol domain, réplikasi, protokol Kerberos, lan Protokol Akses Direktori Lightweight (LDAP).
  • Pangerten konsep basis data, kalebu: tabel, pitakon, Structured Query Language (SQL), lan skema database.
  • Pengertian ketahanan lan pemulihan bencana, kalebu operasi serep lan mulihake.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Pambuka kanggo Azure

  • Ikhtisar Teknologi Cloud
  • Review Azure Infrastructure
  • Azure Portals
  • Ngatur Azure Nggunakake Windows PowerShell
  • Gambaran Umum Azure Resource Manager

2. Ngleksanakake lan Ngatur Jaringan Azure

  • Rencana Virtual Networks
  • Ngleksanakke lan Ngatur Azure Virtual Networks
  • Konfigurasi Koneksi menyang Jaringan Virtual Azure

3. Nglakoni mesin virtual

  • Gambaran mesin Azure Resource Manager virtual
  • Merencanakan mesin virtual Azure
  • Nggunakake Azure Resource Manager mesin virtual
  • Template Manager Sumber Daya Azure

4. Ringkesan mesin virtual klasik Ngatur Mesin Mini

  • Ngatur Mesin Mini
  • Ngatur lan Ngatur Virtual Machine Disks
  • Ngatur lan Monitor Azure Mesin Mini

5. Nglakokne layanan Azure App

  • Rencana kanggo Aplikasi Penyebaran ing Layanan App
  • Deploy, Ngatur, lan Monitor Aplikasi Web
  • Traffic Manager

6. Rencana lan Implementasi Panyimpenan, Gawe Serep, lan Layanan Pemulihan

  • Rencana, Ngleksanakake, lan Ngatur Panyimpenan
  • Ngleksanakake Azure Content Delivery Networks
  • Ngleksanakke Azure Backup lan Azure Site Recovery

7. Rencana lan Implementasi Azure SQL Database

  • Gunakake Database Azure SQL
  • Ngawasi Azure SQL Database
  • Ngatur Azure SQL Database Keamanan lan Azure SQL Database Business Continuity

8. Ngleksanakake PaaS Cloud Services

  • Rencana lan Gunakake Layanan Cloud PaaS
  • Ngatur Remote Desktop Protocol (RDP)
  • Ngawasi Layanan Cloud

9. Ngleksanakake Azure Active Directory (AD)

  • Nggawe lan Ngatur Azure AD nyewa
  • Ngatur Integrasi Aplikasi karo Azure AD
  • Ringkesan Azure AD Premium

10. Ngatur AD ing Lingkungan Hibrida

  • Ngluwihi Pangguna Direktori Aktif ing Panggonan menyang Azure
  • Sinkronisasi Direktori
  • Nglindhungi Federasi

11. Ngleksanakake Manajemen lan Otomasi Berbasis Azure

  • Nglakokaké Microsoft Operations Management Suite (OMS)
  • Komponen Otomasi
  • PowerShell WorkflowsManaging Automation

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews