KoleksiPelatihan Kelas
wektu10 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Microsoft SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 Training Course & Certifications

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Microsoft SharePoint Server 2013

Course Microsoft SharePoint 2013 saka Inovatif Technology Solutions menehi kawruh ing-ambane ora mung konsep inti nanging uga solusi canggih kanggo penyebaran server iki. Tujuane yakuwi nyedhiyakake skills ing configuring and managing SharePoint Server 2013 nalika ngerteni pertimbangan, pedoman lan praktik paling apik sing kudu dilakoni kanggo ngoptimalake kinerja. Wilayah canggih ing program latihan iki kalebu layanan aplikasi arsitektur, kasedhiyan dhuwur, komputasi sosial, intelijen bisnis, manajemen isi, pemulihan bencana dll.

Microsoft SharePoint Server 2013 Training Objectives

  • Nginstal lan configuring SharePoint Server 2013
  • Nggawe arsitektur logis, fisik lan informasi
  • Nggawe aplikasi web, aplikasi layanan lan koleksi situs
  • Ngatur pangguna, ngakses hak istimewa lan ijin
  • Konfigurasi lan ngatur Layanan Konektivitas Business, Business Intelligence, fitur komputasi sosial dll.
  • Ngoptimalake pengalaman panelusuran kanggo perusahaan kedhaftar
  • Ngembangaken lan nindakaken rencana pamarentah
  • Nggawe nganyarke utawa pindah menyang SharePoint 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 Course Intended Audience

Pelatihan SharePoint 2013 iki dirancang kanggo profesional TI berpengalaman sing pengin duwe kawruh nggunakake SharePoint ing pusat data utawa cloud. Uga, BAAs utawa Business Application Administrators sing pengin ngatur proyèk ing SharePoint.

Ketentuan Sertifikat Microsoft SharePoint Server 2013

Pengetahuan dhasar Active Directory, Sharepoint 2010

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sawise rampung Microsoft SharePoint Server 2013 Latihan, Calon kudu njupuk 70-331 & 70-332 Ujian kanggo menehi sertifikat. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews