KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Training & Certification Mongo DB

Kursus Training & Certification Mongo DB

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan Mongo DB Overview

Sertifikasi Pengembang lan Administrator MongoDB saka ITS bakal nyedhiyakake sampeyan kanggo nguwaosi skills supaya MongoDB bisa ngalami profesional MongoDB training sampeyan bakal dadi proyek siap dening nguwasani modeling data, ingestion, query lan Sharding, Data Replikasi karo MongoDB bebarengan karo nginstal, nganyari lan njaga lingkungan MongoDB.

Tujuan Pelatihan MangoDB

  • Ngembangaken keahlian nulis Jawi lan Node JS aplikasi migunakake MongoDB
  • Nguwaosi kemampuan Replikasi lan Sharding data ing MongoDB kanggo ngoptimalake kinerja maca / nulis
  • Nglakoni instalasi, konfigurasi lan pangopènan lingkungan MongoDB
  • Njaluk pengalaman ing nggawe lan ngatur macem-macem jinis indeks ing MongoDB kanggo eksekusi query
  • Ngembangaken kemampuan ing ngolah ageng data nggunakake piranti MongoDB
  • Mesthekake nyimpen data sing ora dibangun ing MongoDB
  • Keahlian pinemu ing konfigurasi MongoDB, metode cadangan uga pemantauan lan strategi operasional
  • Nduwe pangerten jero babagan pengelolaan DB Notes, konsep replika & konsep Master-Slave

Prasyarat kanggo Sertifikasi MangoDB

Ora ana perlu kanggo kawruh tartamtu. Ide dasar dhasar bisa mbiyantu.

Pemirsa Tertarik Kursus MangoDB

  • Pangurus Database
  • Arsitek Database
  • Software Developers
  • Arsitek Software
  • Profesional Database
  • Manajer Proyek
  • Pengembang IT, Penguji
  • Profesional Analytics
  • Profesional riset
  • Sistem Administrator

Course Outline Duration: 3 Days

Pambuka kanggo NoSQL lan MongoDB

RDBMS, tipe database hubungan, tantangan RDBMS, database NoSQL, tegesipun, carane NoSQL cocog karo kabutuhan Big Data, Pambuka MongoDB lan kaluwihan, instalasi MongoDB, fitur JSON, tipe data lan conto.

Instalasi MongoDB

Nginstal MongoDB, dhasar lan operasi MongoDB dhasar, MongoChef (MongoGUI) Instalasi, MonggoDB tipe data.

Tangan-on ngleksanani - Instal MongoDB, Instal MongoChef (MongoGUI)

Penting NoSQL

Keperluan kanggo NoSQL, jinis database NoSQL, OLTP, OLAP, keterbatasan RDBMS, sifat ACID, CAP Theorem, Properti basis, sinau babagan JSON / BSON, koleksi pangkalan data & dokumentasi, MongoDB migunakake, MongoDB Write Concern - Ora dimakamake, Journaled, Fsync.

Tangan-on ngleksanani - Tulis dokumen JSON

Operasi CRUD

Ngerti CRUD lan fungsionalitas, konsep CRUD, MongoDB Query & Syntax, maca lan nulis pitakon lan optimasi query.

Tangan-on ngleksanani - Gunakake query Pasang kanggo Nggawe entri data, Gunakake query kanggo maca Data, Gunakake update lan ngganti queris Update, Gunakake operasi query dibusak ing file DB

Pemodelan Data & Desain Skema

Konsep pemodelan data, prabédan antara pemodelan MongoDB lan RDBMS, struktur wit model, strategi operasional, pemantauan lan cadangan.

Tangan-on ngleksanani - Tulis struktur wit model data kanggo hirarki kulawarga

Manajemen & Administrasi Data

Ing modul iki sampeyan bakal mangerteni aktivitas Administration MongoDB® kayata Health Check, Backup, Recovery, sharding database lan profil, Impor / Ekspor Data, Performance tuning etc.

Tangan-on ngleksanani - Gunakake kunci shard lan tombol shard, Nglakokake cadangan lan pemulihan saka dataset dummy, Ngimpor data saka file csv, Ekspor data menyang file csv

Data Indexing lan Aggregation

Konsep data pengumpulan lan jinis, konsep indeksasi data, sifat lan variasi.

Tangan-on ngleksanani - Nggawe aggregation nggunakake pipa, urutan, skip lan watesan, Nggawe indeks ing data nggunakake tombol siji, nggunakake multikey

MongoDB Keamanan

Ngerteni risiko keamanan database, konsep keamanan MongoDB lan pendekatan keamanan, integrasi MongoDB karo Jawa lan Robomongo.

Tangan-on ngleksanani - Integrasi MongoDB karo Jawa lan Robomongo.

Nggarap Data Unstructured

Teknik implementasine bisa digunakake kanthi macem-macem data sing ora diwangun kayata gambar, video, data log, lan liya-liyane, mangerteni sistem file GridFS MongoDB kanggo nyimpen data.

Tangan-on ngleksanani - Nganggo macem-macem data sing ora dibangun kaya gambar, video, data log, lan liya-liyane

Proyek MongoDB

Jawa minangka basa pemrograman paling populer kanggo nggarap MongoDB. Proyek iki ngandhani sampeyan cara kerja karo Driver Java MongoDB, lan nggunakake MongoDB minangka Pangembang Java. Becik pinter nggawe tabel kanggo nglebokake video nggunakake pemrograman Java. Sawetara tugas lan langkah-langkah sing ditindakake yaiku:

  • Instalasi Jawa
  • Ngatur MongoDB JDBC Driver
  • Nyambung menyang basis data
  • Ngerteni babagan koleksi lan dokumen
  • Basis nulis lan nulis saka basis data
  • Learning babagan Pustaka Mesin Virtual Jawa

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews