KoleksiPelatihan Kelas
tanggalSep 9, 2017
wektu2 Days
register
MS Excel Training

Ringkesan

Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Pelatihan MS Excel & Sertifikasi

Alat sing paling umum & kuat sing dianggo Microsoft yaikuExcel, sing digunakake ing saindenging donya. Lan mesthine digawé kanthi cara iki gampang banget kanggo ndarbeni skills kanggo dadi ahli lan nggunakake excel kanthi gampang. ITS duwe kursus sing kasedhiya ingMS- kantor 2007/2010 / 2013lan2016uga.

Prasyarat

Calon kudu ngerti kawruh dhasar komputer.

Course Outline Duration: 2 Days

  1. Ngatur lan Formatting Workbooks lan Worksheets
    • Ngatur & nyetel Sheets & Workbooks
    • Ndeleng sheet excel sing padha ing macem-macem tab
    • Pembekuan Top Row utawa Kolom Pertama menggunakan Panah Beku
    • Temtuné wektu sing paling apik kanggo ngatur opsi persiyapan kaca
    • Macem-macem tèknik pormat bebarengan karo Formulir Conditional miturut basis Nilai, Duplikat rekaman, Bar data, dsb
  2. Nggawe laporan Excel liwat macem-macem Formula, Fungsi lan Referensi
    • Fungsi Tèks kaya Len, Concatenate, Upper, Lower, Proper & Trim.
    • Fungsi-fungsi Logis kaya Yen lan Kaping Ukuran
    • Fungsi Matematika kaya Sum, Abs, Babak, Roundup & Rounddown
    • Fungsi statistik kayata Count, Count, Countblank, Countif, Countifs, Sumif, Sumifs, Rata-rata, Rata-rata, Min, Max, Kecil lan Gedhe
    • Nelusur Fungsi kayata Vlookup lan Hlookup ing match sing cocog & kira-kira
    • Pembekuan alamat sel sajrone formula kanthi masang tanda $ (Absolute Referencing)
    • Ngubungaké pirang-pirang lembar lan buku kerja ing rumus (Referensi 3D)
  3. Nggarap Data
    • Nggawe lan ngowahi Custom Lists
    • Pamisahan data nggunakake Teks menyang Kolom
    • Ngurutake data ing urutan Abjad ing kolom tunggal & kaping
    • Ngurutake data ing urutan Customized dening ngimpor dhaptar
    • Ngurutake data ing Kanan menyang urutan tengen
    • Ngecek data nggunakake Filters & Advance Filters (Jumlah Filter, Teks Filter, Tanggal & Wektu Filter-filter, Records Unik, Duplikat cathetan & Color Filtering)
  4. Nguji data liwat Pivot Tables
    • Milih Layouts paling apik & nambah lapangan
    • Ngleksanakake pirang-pirang fungsi ing tabel pangsi
    • Konversi sel kosong & nilai kesalahan dengan 0
  5. Mewakili Data ing Format Grafis
    • Milih grafik paling apik saben data
    • Nggunakake Column Chart, Bar Chart, Line Chart & Pie Chart
    • Formatting Charts, nambah Chart Titles & ganti Chart Lokasi
    • Ngubungake Tulisan karo Word lan PowerPoint
  6. Nggarap fungsi Advance Excel
    • Nindakake panelusur ing kolom tengen tinimbang ngiwa
    • Nindakake panelusur ing sawetara tabel kanthi maneka warna kahanan
    • Nindakake panelusur ing macem-macem kothak
    • Nindakake tampilan sensitif huruf cilik
    • Nggabungake panelusur horisontal & vertikal liwat Fungsi Match & Index
    • Tanggal fungsi kaya Dina, Saiki, Dina, Wulan, Taun, Workdays & Networkdays
    • Fungsi Statistik kaya Median lan Mode
  7. Nganggo Range lan Naming Convention
    • Nglamar Jeneng menyang sel lan jangkoan sel
    • Ngowahi, Mbusak Range Names & Nggawe otomatis Jeneng ing basis Headings
  8. Data Penanganan
    • Ngubungake data Excel karo Word Documents, PDF Files & objek njaba liwat Hyperlinks
    • Ngimpor Data saka Sumber Luar kaya Tipe Teks, File CSV, lan liya-liyane
    • Representasi Data ing struktur luwih apik nggunakake Tabel
    • Mbusak rekam Duplikat saka data Excel
    • Nggawe dashboard / formulir cepet kanthi nyegah data tartamtu liwat Validasi Data
    • Nglindhungi dashboard / formulir liwat Ngunci & Mbuka kunci bagean tartamtu sheet
    • Nggabungake laporan saka macem-macem buku kerja liwat Konsolidasi Data
  9. Analisis Data Excel
    • Nglamar Subtotal kanggo nganalisis data ing bidang siji & kaping
    • Nggabungake lan Ungrouping Data Excel ing Pivot Tables
    • Nambahake Field Diwilang ing Pivot Tables
  10. Nindakake Apa yen Alat Analisis
    • Ngitung Input Value ing basis Value Output nggunakake Goal Goal
    • Analisis Data karo Multiple Scenarios nggunakake Scenarios Manager
  11. Otomasi Tugas & Representasi Grafis (Minangka kasedhiyan wektu)
    • Ngageti data kanthi nggabungake Column & Line Chart ing macem-macem sumbu
    • Mewakili sumbangan data dening Pie of Pie chart utawa Bar of Pie Chart
    • Ngapikake tugas liwat Keyboard Shortcuts
    • Otomasi tugas kanthi Ngrekam Macro
    • Nyimpen buku kerja nganggo Macro Ops kompatibel

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews





reviews





Konten MSExcel Course diwenehi ing ngisor iki