KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi MySQL

Kursus Latihan & Sertifikasi MySQL

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Latihan MySQL

The MySQL Quickstart Fundamentals Self-Study Course bakal mulang sampeyan babagan inti teknologi MySQL Server. Sampeyan bakal nemokake cara kanggo nindakake instalasi dhasar, navigasi menyang sistem lan lokasi file data, gunakake alat administrasi lan kinerja lan liyane.

  • Instal lan miwiti MySQL.
  • Ngenali arsitektur MySQL.
  • Nggawe pangerten dhasar babagan pangkalan data hubungan.
  • Gawé akrab karo piranti administratif kanggo MySQL

Tujuan Training MySQL

  • Ngerti mesin panyimpenan, transaksi lan fitur saka mesin umum MySQL
  • Ngerti fitur lan keuntungan saka MySQL
  • Nemu pengalaman nginstal lan miwiti server MySQL
  • Ngerti babagan basis Database Relational
  • Ndarbeni kemampuan kanggo nggunakake tipe Data / Kolom babagan babagan desain database sing efisien
  • Deleng struktur / isi rancangan database
  • Gawé akrab karo Alat Administrasi kanggo MySQL
  • Mupangatake pangerten saka konsep Backup Recovery
  • Pambuka kanggo Ketersediaan Dhuwur

Prasyarat kanggo MySQL Certification

  • Literacy komputer dasar perlu.
  • Pengalaman sadurungé karo program command-line.
  • Kawruh konsep database.

Penonton sing dituduhake saka MySQL Course

Course Outline Duration: 4 Days

  1. Pambuka kanggo MySQL
    • Ringkesan Kursus MySQL
    • Produk lan Layanan MySQL
    • MySQL Community Edition vs. MySQL Enterprise Edition
    • 4MySQL Product Releases
  2. Arsitektur MySQL
    • Gambaran Umum Arsitektur SQL
    • Konsep Mesin Panyimpenan
    • Locks
    • Ringkesan Architecure MySQL
  3. MySQL server
    • My SQL Binary Distributions
    • Distribusi Sumber MySQL
    • Loading Time Tables Tables
    • MySQL lan Windows
    • MySQL lan Linux
    • Ngapikake Keamanan Instalasi MySQL
  4. Konfigurasi MySQL Server
    • Konfigurasi MySQL
    • Pilihan File
    • Dynamic Server Variables
    • SQL Mode
    • Log lan Status File
    • Logar binar
  5. Desain Skema
    • Modeling Database
    • Normalisasi
    • Denormalization
    • Jenis Data
    • Pemisahan
  6. Data Metadata lan NEW_PERFORMANCE Skema
    • Metode Akses Metadata
    • INFORMATION_SCHEMA lan MySQLDatabases
    • New PERFORMANCE_Schema
    • Nggunakake SHOW lan DESCRIBE
    • Klien mysqlshow
  7. Pambuka menyang Mesin Panyimpenan
    • Ringkesan Engine Storage
    • MyISAM, InnoDB, lan MEMORY Storage Engines
    • Mesin Panyimpenan Liyane
    • Milih Mesin Panyimpenan sing Cocog
    • Nggunakake Multiple Storage Engines
    • Pandhuan Comparison Engine Storage
  8. Klien MySQL lan Alat Administratif kanggo MySQL
    • Ringkesan Klien Administratif
    • Migunakaké Program Klien MySQL
    • Nggunakake Klien Mysql
    • Klien mysqladmin
    • Piranti administrasi MySQL
  9. Konsep lan Alat Serep lan Pemulihan
    • Konsep Pemulihan Cadangan
    • Logging baris lan Statement
    • Jinis serep
    • Piranti Serep
    • Data Recovery
  10. réplikasi
    • Replikasi MySQL ing Tindakan ing Web
    • Merancang kanggo Kasedhiyan Dhuwur
    • Ringkesan Replikasi MySQL
    • Fitur Replikasi MySQL
    • Miwiti Replikasi

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Latihan MySQL ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi MySQL ing Gurgaon
  • Institut kanggo MySQL ing gurgaon
  • MySQL in Gurgaon
  • Sertifikasi MySQL ing gurgaon
  • Kursus MySQL ing Gurgaon
  • Best MySQL Training Online
  • Latihan MySQL