KoleksiPelatihan Kelas
register

Netflix Traffic Analyzer

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Netflix Traffic Analyzer

Latihan NTA biasane 1 dina kalebu instalasi prodhuk. Wektu tambahan kudu diparengake ing acara nggawe konfigurasi khusus. Wektu sing diparengake kanggo saben bagean bakal beda-beda gumantung saka kabutuhan utawa tingkat kustomisasi sing dikarepake kanggo klien tartamtu.

Penonton sing Dituju:

Personel Teknis sing ndhukung lan ngelola infrastruktur jaringan kudu nglakoni kursus iki. Iki bisa kalebu ing ngisor iki:

  • Sistem Administrator
  • Dhukungan Analysts
  • Manajer IT
  • Jaringan Engineers

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka TCP / IP Suite
  • Pengetahuan Dasar SNMP

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul-1: Ngerteni pre-requisites NTA
  • Modul-2: Instalasi NTA
  • Modul-3: Nggunakake Orion Web Console NTA

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews