KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Mobility NetMotion 11.04

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Mobility NetMotion 11.04

Produk NetMotion dibangun ing arsitèktur istilah istilah mobilitas. Sacara dasar, kasusun saka piranti lunak klien ing saben piranti seluler, sing nyatakake karo server kontrol ing awan utawa pusat data sing nyurung kebijakan lan tumindak kanggo klien kanggo eksekusi. Nglintasi arsitektur iki sing menehi administrator kontrol endpoint, bisa ngatur aplikasi pangiriman adhedhasar ganti kahanan jaringan liwat piranti lunak, tanpa nggunakake kombinasi jaringan sing digunakake, kalebu jaringan seluler lan Wi-Fi sing ana ing sanjabane kontrol administratif langsung.

Penonton sing Dituju:

Piranti lunak NetMotion ngrampungake akeh tantangan komputasi nirkabel karo piranti lunak Manajemen Mobilitas sing inovatif, ndadekake industri. Ora ana vendor liyane sing menehi organisasi kemampuan kanggo nggawé, ngamanake, lan ngatur sambungan sing dipercaya sajrone jaringan nirkabel, ngaktifake tenaga kerja seluler sing produktif, lan departemen IT sing efisien.

Prasyarat:

Ora ana prasyarat kanggo kursus iki

Course Outline Duration: 3 Days

  • Agenda Training Software NetMotion
    • Introductions & Class Logistics
    • Ringkesan Produk Mobilitas
    • Arsitektur Mobilitas
    • Instalasi Mobilitas - Virtual Cloud Environment
    • Modul Konfigurasi lan Pakaryan
    • bukti asli
    • Modul lan Latihan Analytics
    • Modul lan Latihan Kebijakan
    • Modul Kontrol Akses Akses lan Latihan
    • Alat Manajemen & Ngatasi masalah
  • Agen pelatihan NetMotion Diagnostics
    • Introductions & Class Logistics
    • Gambaran Produk Produk Diagnostik
    • Arsitèktur Klien
    • Server lan Instalasi Klien - Virtual Cloud Environment
    • Diagnostik Tes
    • Kinerja Jaringan
    • Panggunaan Jaringan
    • Ngilangake Sambungan
    • Inventory

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews