KoleksiPelatihan Kelas
register

Monitor Kinerja Jaringan

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Manager Konfigurasi Jaringan

Latihan NCM biasane 1 dina ora kalebu instalasi produk. Wektu tambahan kudu diparengake ing acara nggawe konfigurasi khusus. Wektu sing diparengake kanggo saben bagean bakal beda-beda gumantung saka kabutuhan utawa tingkat kustomisasi sing dikarepake kanggo klien tartamtu.

Penonton sing Dituju:

Personel Teknis sing ndhukung lan ngelola infrastruktur jaringan kudu nglakoni kursus iki. Iki bisa kalebu ing ngisor iki:

  • Sistem Administrator
  • Dhukungan Analysts
  • Manajer IT
  • Jaringan Engineers

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka TCP / IP Suite
  • Pengetahuan Dasar SNMP

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Pangerten Prasyarat NCM Server
  • Modul-2: Instalasi Orion NCM
  • Modul-3: Nggunakake Manager Konfigurasi Jaringan Orion

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews