KoleksiPelatihan Kelas
register

Monitor Kinerja Jaringan

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Monitor Kinerja Jaringan

Latihan NPM (Network Performance Monitor) biasane latihan 3 dina produk. Wektu tambahan kudu diwenehake ing acara sing nggawe wujud, peta, laporan, tandha utawa pengeling-eling piranti sing penting. Wektu sing diparengake kanggo saben bagean bakal beda-beda gumantung saka kabutuhan utawa tingkat kustomisasi sing dikarepake kanggo klien tartamtu

Penonton sing Dituju:

Personel Teknis sing ndhukung lan ngelola infrastruktur jaringan kudu nglakoni kursus iki. Iki bisa kalebu ing ngisor iki:

  • Sistem Administrator
  • Dhukungan Analysts
  • Manajer IT
  • Jaringan Engineers

Prasyarat:

  • Kawruh Kuwat saka TCP / IP
  • Kawruh dhasar SNMP

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Pangertosan Prasyarat Server NPM
  • Modul-2: Instalasi Orion NPM
  • Modul-3: Nggunakake Orion Web Konsol NPM
  • Modul-4: Orion Jaringan Atlas

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews