KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

nexpose administrator certified

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Nexpose Certified Administrator

Kelas interaktif kalih dina iki, sing dipimpin dening Konsultan Keamanan Rapid7, bakal ngluncurake fitur-fitur dhasar kanggo intermediate, praktik keamanan, lan teknik kerentanan scanning berbagai perangkat ing lingkungan jaringan khas.

Penonton sing Dituju:

Geared menyang profesional keamanan sing ora nduweni pengalaman Nexpose, latihan latihan tangan iki sampurna kanggo individu ing organisasi sing wis ditugasake nggawe program keamanan saka dhasar, utawa migrasi saka alat manajemen kerentanan sing beda. Kadhangkala luwih-sa-pajeg lan sumber daya, supaya profesional keamanan kemampuan sinau babagan nggunakake Nexpose bakal ningkatake pemahaman saka jaringan sampeyan. Sing interested kanggo ngoptimalake pemindaian lan njupuk laporan komprehensif kanggo analisis sing gampang bakal nemokake dalan iki sing cocok.

Prasyarat:

  • Ngalami Sistem Operasi Windows lan Linux
  • Kawruh dhasar protokol jaringan
  • Kawruh dhasar alamat spasi IPv4
  • Pengetahuan sistem manajemen kerentanan

Course Outline Duration: 2 Days

  • Pambuka Nexpose lan Arsitektur
  • Nggawe aktivitas Backup
  • Nginstal lan masang mesin pindai
  • Undhuh Lapan Langkah Scan
  • Nggawe template pindai adat lan kapercayan
  • Ngatur Data
  • Ngaktifake manual scan
  • Planning Your Deployment
  • Ngarahake antarmuka panganggo
  • Nggawe kerangka laporan lan lapuran khusus
  • Kerentanan lan Skor Risk
  • Manajemen Kerentanan
  • Ringkesan administratif
  • Ngatur pangguna

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Sawetara informasi sing bermanfaat kanggo mbudidaya:

  • Sertifikasi ditrapake online ing penak saka siswa lan minangka format bukaan
  • Tuku Exam apik kanggo siji (1) nyoba ujian
  • Ujian punika jam 2
  • Sawise ujian diwiwiti siswa ora bisa ngaso utawa mungkasi ujian
  • Nilai lulus yaiku 80% utawa luwih dhuwur
  • Siswa sing nampa skor kelulusan bisa nyithak sertifikat siap

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews