KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Latihan & Sertifikasi JS Node

Kursus Latihan & Sertifikasi JS Node

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Node JS

Node.js minangka platform sisih server sing dipigunakaké ing saindhenging basa JavaScript kanggo mbangun aplikasi sing bisa digeser, didhukung acara. Iki mbingungake kanggo programmer sing wis pengalaman amarga tradisional JavaScript lingkungan tansah ana klien - ing browser pangguna utawa ing aplikasi sing guneman karo server. JavaScript durung dianggep nalika nerangake server nanggapi panjaluk klien, nanging sing persis apa sing nyedhiyakake Node.js.

Tujuan saka Latihan Node.JS

  • Tulis aplikasi baris perintah ing Node.js
  • Obrolan API karo Node.js
  • Ngatur kode nganggo modul
  • Tangani lepen
  • Ngatasi kasalahan

Penonton sing dituju kanggo Course NodeJS

Experienced karo paling sethithik siji basa sing berorientasi obyek kaya Ruby, Python, PHP utawa Java, mung pengalaman cilik karo JavaScript, lan anyar sing anyar kanggo Node.js.

Prasyarat kanggo Node JS Certification

  • Dhasar JavaScript dhasar.
  • Latar mburi Web Development

Course Outline Duration: 3 Days

Bab 1: Ngenalake menyang NodeJs

      • Babagan NodeJS
      • Nggarap NodeJS
      • Nggarap CLI lan Node REPL
      • Paket Node Manager: npm
      • Program Node.js pisanan
      • Tangan-ing Kegiatan
      • Arsitektur NodeJS
      • Ngerti daur ulang acara lan callback
      • Keterangan konfigurasi dhasar node app

Bab 2: Modul / Paket

      • Dasar modul
      • Pambuka kanggo Node.js dibangun ing modul
      • Pambuka kanggo NPM
      • Nginstal, nganyari lan ngilangi modul
      • Tangan-ing Kegiatan (nginstal, nganyari lan mbusak modul)
      • Nggawe modul adat
      • Hands-on Activity 2 (nggawe modul bisa digunakke)
      • Understanding npm cli
      • Modul penerbitan kanggo npm
      • Tangan-ing Kegiatan 3 (nerbitake modul menyang npm)
      • Ngerti gaya coding NPM
      • Milih modul NPM nengen kanggo proyek sampeyan

Bab 3: Acara & Arus

      • Reading lan nulis buffer
      • Tangan-ing Kegiatan (Maca lan nulis menyang penyangga)
      • Ngerteni acara lan pola emitor acara
      • Ngerti lepen Node.js
      • Hands-on Activity 2 (Ngaplikake lepen)
      • Modul sistem berkas
      • Hands-on Activity 3 (Nggawe operasi file)

Bab 5: Komunikasi jaringan & teknologi Web ing NodeJS

      • Komunikasi jaringan ing Node.js
      • Nyetel server TCP / IP lan klien
      • Hands-on Activity (Nglintasi komunikasi TCP / IP)
      • Komunikasi nggunakake UDP
      • Nyetel server HTTP
      • Ngangani panjalukan lan respon ing HTTP
      • Hands-on Activity 2 (Nggawe HTTP server)

Bab 4: Aplikasi web nggunakake ExpressJS lan MongoDB

        • Pambuka kanggo ExpressJS
        • Instalasi & konfigurasi proyek ExpressJS
        • Tangan-ing Kegiatan (App ExpressJS dhisik)
        • nuntun
        • Tangan-ing Kegiatan 2 (Nglakoni nuntun ing ExpressJS)

      DAY 2

      • middleware
      • Hands-on Activity 3 (Modul implementasi middleware)
      • Masalah keamanan
      • Komunikasi DB: MongoDB
      • Hands-on Activity 4 (Sambungake lan pitakon kanggo mongodb)
      • Cithakan HTML: Jade / Handlebars
      • Hands-on Activity (Implementasi Jade templates)
      • Tentor pangguna ing ExpressJS
      • Sesi & Cookies
      • Hands-on Activity 6 (Penanganan sesi)
      • Sesi toko
      • Pambuka kanggo Browserify

Bab 6: Komunikasi wektu nyata nganggo socket IO

      • Pambuka sockets Web
      • Ngeset lan ngonfigurasi socket.io
      • Hands-on Activity (Nyetel soket soket antarane klien lan server)
      • Komunikasi wektu nyata nggunakake socket.io
      • Pangesahan user nggunakake socket.io
      • Hands-on Activity 2 (Pangesahan user nganggo socket io)
      • Pambuka kanggo otentikasi basis token nggunakake JWT

Bab 7: Forks, Spawns lan modul proses

      • Ngerti proses ing NodeJS
      • Nggawe Fork lan Sayembara
      • Tangan-ing Kegiatan (Fork lan ngasilake proses)
      • Proses komunikasi ing Node.js
      • Hands-on Activity 2 (handling multiple processes)

Bab 8: Pengujian ing NodeJS

      • Pambuka kanggo Node.js
      • Pengujian nggunakake Mocha
      • Hands-on Activity (Nulis tes nggunakake mocha)
      • Pengantar Jasmine
      • Hands-on Activity 2 (nulis tes nggunakake mlathi)
      • Nggunakake modul pernyataan chai

Bab 9: NodeJS ing donya teknologi

    • Modul klaster
    • Tangan-ing Kegiatan (ngimplementasikan modul cluster)
    • Modul keperluan
    • Hands-on Activity 2 (Ngleksanakake modul keperluan)
    • ZLIB
    • passport
    • Hands-on Activity 3 (Pangreksan otentikasi passport)
    • Isomorphic javascript over NodeJS
    • Aplikasi Desktop ing NodeJS

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews