KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kantor 365 EndUser

Kursus Latihan & Sertifikasi 365 EndUser Kantor

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan 365 EndUser

Kursus iki nyakup pemahaman sing lengkap saka Microsoft Office365 kanggo para pengguna akhir sing kepengin nggunakake Aplikasi Kantor ing OS Windows lan OS X. Pengiriman mesthine kalebu demonstrasi nyediakake panyimpenan ing layanan cloud kasebut yaiku One Drive kang diduweni dening Microsoft. Macem-macem rencana sing ditawakake Office365 yaiku ndhukung email, akses menyang layanan jejaring sosial liwat Exchange, SharePoint, Skype, Kantor, Online, Integrasi Yammer lan luwih akeh diterangake sajrone kursus.

Tujuan Training 365 EndUser Kantor

Prasyarat kanggo Kantor 365 EndUser Certification

  • Keahlian komputer dhasar.
  • Kawruh Microsoft Office & Skills SharePoint Dasar.

Course Outline Duration: 1 Day

Modul 1: Kantor 365 Ringkesan

Modul iki bakal mbantu mahasiswa ngerti apa Kantor 365 lan komponen sing mbentuk Kantor 365. Murid-murid bakal mangerteni carane Kantor 365 bisa ningkatake produktivitas kerja kanthi ngijini supaya bisa digunakake nalika lan ing ngendi perlu kanggo

  • Kantor 365 Ringkesan
  • Ngakses Kantor 365
  • Ngatur Kantor 365 profil

Lab: Ngerteni Kantor 365

  • Ndaftar kanggo Kantor 365
  • Jelajahi Kantor 365 lan ngatur profil sampeyan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngerti Kantor 365
  • Jelasake macem-macem komponen Kantor 365
  • Mlebu menyang Kantor 365
  • Ngatur profil 365 Kantor

Modul 2: Nggunakake Outlook Online

Modul iki nggambarake carane nggunakake Outlook Online. Siswa bakal sinau cara ngatur email, nggawe kontak, nggawe grup, ngatur lampiran, nggawe tampilan tanggalan, lan ngatur setelan Outlook.Lessons

  • Ngatur Email
  • Ngatur Kalender
  • Ngatur Kontak
  • Ngonfigurasi Pilihan Outlook

Lab: Nggunakake Outlook Online

  • Ngatur email
  • Nggarap lampiran
  • Nganggo tampilan tanggalan
  • Ngatur kontak
  • Configuring Outlook Online options

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nggawe, ngirim, lan balesan kanggo email
  • Telusuri lan nyaring email
  • Nggawe janjian
  • Ngatur pangeling
  • Nambah lan nuduhake tanggalan
  • Nambah lan nganyari informasi kontak
  • Impor kontak, nggawe grup, lan goleki kontak
  • Gunakake aturan otomatis kanggo ngatur lan ngatur email
  • Ngatur grup distribusi

Modul 3: Nggunakake Skype kanggo Business

Modul iki bakal introduce mahasiswa menyang Skype for Business. Siswa bakal sinau babagan carane nggunakake Skype for Business kanggo olahpesen cepet, conferencing web, lan conferencing audio lan video.

  • Skype for Business overview
  • Olahpesen cepet ing Skype for Business
  • Conferencing in Skype for Business

Lab: Nggunakake Skype kanggo Business

  • Ngatur kontak lan kelompok ing Skype for Business
  • Nggunakake Instant Messaging nganggo Skype for Business
  • Conferencing in Skype for Business

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelasake fitur Skype for Business
  • Gunakake Skype kanggo Business kanggo Instant Messaging
  • Nggawe Konferensi Audio lan Web
  • Ngatur kontak lan kelompok ing Skype for Business

Modul 4: Nggunakake SharePoint Online

Modul iki nepangake siswa kanggo SharePoint Online. Siswa bakal mangerteni carane nemokake lan nuduhake dokumen ing SharePoint Online. Sawise ngrampungake mahasiswa modul iki bakal bisa ngatur situs SharePoint, nelusur isi, nyetel alur kerja ing SharePoint Online, lan ngatur manajemen informasi dhaptar. Luncheon

  • Nggarap isi situs lan pandhu arah
  • Ngatur alangan kerja ing SharePoint Online
  • Ngleksanakake kawicaksanan manajemen informasi

Lab: Nggunakake SharePoint Online

  • Nggolek isi situs
  • Ngatur navigasi situs
  • Ngatur persetujuan konten

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nggolek isi situs
  • Kustomisasi situs SharePoint Online
  • Ngleksanakke kawicaksanan informasi
  • Ngatur workflows persetujuan konten
  • Ngerti organizer isi

Modul 5: Nggunakake OneDrive for Business lan OneNote Online

Modul iki bakal nuduhake siswa carane nggawe, ngowahi, nyimpen, lan nuduhake dokumen nggunakake OneDrive for Business. Siswa bakal sinau carane nggawe lan mbukak notebook OneNote lan bisa nganggo bagean lan kaca OneNote lan carane nambah konten anyar menyang kaca OneNote anyar.

  • Ringkesan OneDrive
  • Ringkesan Online OneNote

Lab: Nggunakake OneDrive for Business

  • Nggawe, ndeleng lan owahi file karo OneDrive for Business
  • Ngatur file karo OneDrive for Business

Lab: Nggunakake OneNote Online

  • Nggawe lan ngatur notebook OneNote
  • Njupuk lan atur cathetan
  • Goleki lan gawan informasi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake prabédan antarane OneDrive lan OneDrive for Business
  • Nggawe lan ngatur file nggunakake OneDrive for Business
  • Ndeleng file OneDrive saka piranti liyane
  • Nuduhake file OneDrive karo liyane
  • Nggawe lan ngatur notebook OneNote
  • Nuduhake informasi saka notebook
  • Golek informasi ing notebook
  • Ngatur isi notebook

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Pelatihan Kantor 365 EndUser ing gurgaon
  • Biaya sertifikat 365 EndUser Kantor di Gurgaon
  • Institut Kantor 365 EndUser ing gurgaon
  • Kantor 365 EndUser ing Gurgaon
  • Kantor 365 EndUser sertifikat ing gurgaon
  • Kantor 365 EndUser ing Gurgaon
  • Kantor 365 EndUser Training Online
  • Latihan 365 EndUser Kantor