KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Training & Certification Training Openstack Mirantis

Training & Certification Training Openstack Mirantis

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Latihan Openstack Mirantis Ikhtisar

Kursus Training Open Stack Mirantis iki kanggo para insinyur, administrator, arsitek utawa anggota tim IT liyane sing tanggung jawab kanggo instalasi lan penyebaran OpenStack. Kursus iki menehi peserta kanthi pemahaman sing rinci babagan langkah-langkah sing perlu kanggo nggayuh OpenStack lingkungan saka awal. Liwat proses OpenStack kanthi manual, sajrone layanan otomatisasi, siswa sinau babagan carane ngenali masalah & cara ngatasi hurdles nalika ana masalah. Kursus iki mbutuhake mahasiswa supaya bisa banget kenal karo baris perintah linux (sistem operasi) (bash).

Penonton sing dudu kanggo Training Openstack-Mirantis

  • Sistem Administrator
  • Penyebaran Insinyur
  • Solusi Arsitek

Prasyarat kanggo Openstack Certification Mirantis

  • Pengalaman sing kuat nggunakake baris perintah Linux.
  • Ngalami ngedit file conf kanthi vi utawa editor liyane

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Kawruh Openstack Mirantis ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi Openstack Mirantis ing Gurgaon
  • Institut kanggo Openstack Mirantis ing gurgaon
  • Openstack Mirantis ing Gurgaon
  • Sertifikasi Openstack Mirantis ing gurgaon
  • Kursus Openstack Mirantis ing Gurgaon
  • Best Openstack Mirantis Training Online
  • Praktek Openstack Mirantis
Bagean 1Arsitektur Openstack
Reading 1Ringkesan riwayat proyek lan rilis.
Reading 2Ringkesan proyek inti
Reading 3Arsitektur komponen khas openstack.
Reading 4Komponen spesifik lan rincian.
Reading 5Jaringan logis lan fisik ing Openstack.
Bagean 2Instalasi Manual Openstack
Reading 6Ngatur OS (Ubuntu 14.04) lan jaringan.
Reading 7Nginstal lan konfigurasi database (MySQL) lan olahpesen (RabbitMQ) server.
Reading 8Nginstal lan konfigurasi OpenStack Identity (Keystone).
Reading 9Nginstal lan configuring Service OpenStack Image (sakniki).
Bagean 3OpenStack Networking & Storage
Reading 10Nginstal layanan OpenStack Networking (neutron)
Reading 11Konfigurasi Jaringan (neutron) nggunakake plug-in ML2 kanthi pembalap vSwitch Open
Reading 12Instalasi lan konfigurasi OpenStack Compute (nova), Configuring OpenStack Compute (nova) karo KVM hypervisor.
Reading 13Nginstal lan konfigurasi dashboard OpenStack (cakrawala)
Reading 14Instalasi lan konfigurasi OpenStack Block Storage (cinder)
Reading 15Konfigurasi OpenStack Block Storage (cinder) kanggo nggunakake rong back punggung (LVM)
Reading 16Nginstal lan konfigurasi OpenStack Orchestration (panas)
Bagean 4Ringkesan bahan bakar lan arsitektur
Reading 17Ringkesan bahan bakar, Arsitektur Bahan Bakar.
Reading 18Pasang Bahan Bakar
Reading 19Pasang lingkungan OpenStack kanthi Bahan bakar
Reading 20Watesan bahan bakar
Reading 21Ngatasi masalah bahan bakar.
Bagean 5Horizon
Reading 22Ringkesan Project
Reading 23Bukak node saka dashboard & cli.
Reading 24Ngatur proyek
Reading 25Ngatur pangguna lan kuota.
Reading 26Ngatur jaringan.
Bagean 6KeyStone
Reading 27Ringkesan proyek.
Reading 28Ngatur layanan identitas keystone liwat cli
Bagean 7Mirit
Reading 29Ringkesan Project
Reading 30Ngatur gambar liwat cli
Bagean 8SWIFT
Reading 31Ringkesan Project
Reading 32Panggunaan lan Gunakake kasus
Reading 33Replikasi, Keamanan / ACLâ € ™ s.
Reading 34Swift Operations, Ngunggah ing segmen
Reading 35Nambahake metadata menyang Objek, Pangopènan.
Bagean 9PANAS
Reading 36Kalor latar & kasus nggunakake.
Reading 37Arsitektur panas.
Reading 38Format panas saka TEmplate (HOT).
Reading 39Kalor Autoscaling.