KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Oracle 11 g PL SQL Developer

Oracle 11 g PL SQL Training Course Training & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum Oracle 11 g PL SQL

PL/SQL is a combination of SQL along with the procedural features of programming languages. It was developed by Oracle Corporation in the early 90XCHARXs to enhance the capabilities of SQL.PL/SQL (Procedural Language/Structured Query Language) is Oracle CorporationXCHARXs procedural language extension for SQL and the Oracle relational database. PL/SQL is available in Oracle Database

Tujuan saka Oracle 11 g PL SQL Developer Training

Sawise rampung pawulangan iki, sampeyan kudu bisa:

  • Jelasake dhasar dasar PL / SQL Programming language
  • Tulis lan nglakokaken program PL / SQL ing SQL * Plus
  • Nglakokne fungsi konversi jinis PL / SQL
  • Tampilan output liwat program PL / SQL
  • Manipulate strings karakter ing program PL / SQL
  • Debug PL / SQL program

Penonton sing dituju kanggo Oracle 11 g PL SQL Developer mesthine

Tutorial iki dirancang kanggo Software Professionals, sing pengin sinau PL / SQL Programming Language kanthi langkah-langkah sing gampang lan gampang. Tutorial iki bakal menehi pangerten gedhe babagan konsep Program PL / SQL, lan sawise ngrampungake tutorial iki, sampeyan bakal ing tingkat menengah pengalaman saka ngendi sampeyan bisa njupuk dhewe kanggo tingkat luwih ahli.

Prasyaratkanggo Oracle 11 g PL SQL Developer Certification

Sampeyan kudu duwe pangerten dhasar saka lunak konsep dhasar kaya apa database, kode sumber, editor teks lan eksekusi program, etc. Yen sampeyan wis duwe pangerten ing SQL lan program pemrograman komputer liyane, banjur bakal dadi keuntungan sing ditambahake.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pambuka kanggo PL / SQL
  • Ngenali manfaat PL / SQL Subprograms
  • Ringkesan jinis pamblokiran PL / SQL
  • Gawe Blok Anonim Wikipedia
  • Carane nggawe output saka Block PL / SQL?

2. Isihake PL / SQL Identifiers

  • Daftarkan macem-macem Jenis Pengenal ing subprogram PL / SQL
  • Penggunaan bagean deklaratif kanggo netepake pengenal
  • Gunakake variabel kanggo nyimpen data
  • Ngenali Jenis Data Scalar
  • Atribut% TYPE
  • Apa Bind Variables?
  • Urutan ing PL / SQL Expressions

3. Tulis Statement eksekusi

  • Jelasake Pedoman Sintaks Sintaks PL / SQL
  • Sinau kanggo Komentar Kode
  • Penyebaran prajurit SQL Functions ing PL / SQL
  • Cara Ngonversi Jenis Data?
  • Njlèntrèhaké Nested Blocks
  • Ngenali Operator ing PL / SQL

4. Interaksi karo Oracle Server

  • Mlebu PILIH Statement ing PL / SQL
  • Retrieve Data ing PL / SQL
  • Konsep SQL Kursor
  • Ngilangi Kesalahan kanthi nggunakake Naming Conventions nalika nggunakake Retrieval lan DML Statements
  • Manipulasi data ing Server nggunakake PL / SQL
  • Mangertos konsep SQL kursor
  • Gunakake SQL Atribut Klebu kanggo Ndhukung Komentar ing DML
  • Simpen lan Busak Transaksi

5. Kontrol struktur

  • Pangolahan sing kondisional nggunakake Statemen IF
  • Pangolahan sing kondensasi nggunakake Statement CASE
  • Nerangake prasaja Loop Statement
  • Nerangake Nalika Nulis Statement
  • Ilustrasi Kanggo Statement Loop
  • Gunakake Pernyataan Lanjut

6. Tipe Data Gabungan

  • Gunakake PL / SQL Records
  • Atribut ROWTYPE%
  • Pasang lan Nganyari karo PL / SQL Records
  • INDEX BY Tables
  • Nliti INDEX BY Methods Tabel
  • Gunakake INDEX BY Table of Records

7. Explicit Cursors

  • Apa Kursor Eksplisit?
  • Ngumumake Kursor
  • Bukak Kursor
  • Entuk data saka Kursor
  • Nutup Kursor
  • Kursor FOR loop
  • Atribut% NOTFOUND lan% ROWCOUNT
  • Jelasake FOR FODING UPDATE lan WHERE CURRENT Clause

8. Pengecualian Exception

  • Ngerti Pengecualian
  • Ngatasi Pangecualian karo PL / SQL
  • Kasalahan Oracle Server Predefined
  • Kesalahan Server Oracle Non-Predefined
  • Pambelahan Nganggo Anggota
  • Pambungkus Pengecualian
  • RAISE_APPLICATION_ERROR Prosedur

9. Prosedur disimpen

  • Nggawe Desain Subprogram Modularized lan Layered
  • Modularize Development With PL / SQL Blocks
  • Ngerti lingkungan eksekusi PL / SQL
  • Dhaftar keuntungan nggunakake subprogram PL / SQL
  • Dhaftar ing antarane Blok lan Subprogram Anonim
  • Nggawe, Nelpon, lan Copot Prosedur Disimpen
  • Nglakoni Prosedur Parameter lan Parameter Mode
  • Ndeleng Informasi Prosedur

10. Fungsi lan Debugging Subprograms

  • Nggawe, Nelpon lan Mbusak Fungsi Disimpen
  • Ngenali kaluwihan nggunakake Fungsi Disimpen
  • Ngenali langkah-langkah kanggo nggawe fungsi disimpen
  • Ngajatake Fungsi sing Ditetepake Anggota ing SQL Statements
  • Watesan nalika nelpon Fungsi
  • Efek samping kontrol nalika nelpon Fungsi
  • Ndeleng Informasi Fungsi
  • Carane Debug Fungsi lan Prosedur?

11. Paket

  • Nyebutaké kaluwihan Packages
  • Jelasake Paket
  • Apa komponen Paket?
  • Mbangun Paket
  • Carane ngaktifake visibilitas Komponen Paket?
  • Nggawe Paket Spesifikasi lan Body nggunakake Statement SQL Creating lan SQL Developer
  • Ngajak Paket Konstruktif
  • Ndeleng Kode Sumber PL / SQL nggunakake Kamus Data

12. Ngetokake Paket

  • Overloading Subprograms in PL / SQL
  • Gunakake Package STANDARD
  • Gunakake Deklarasi Terus kanggo ngrampungake Referensi Illegal Illegal
  • Laksanakan Paket Fungsi ing SQL lan Watesan
  • Negara Urip Paket
  • Negara Persisten saka Kursor Paket
  • Efek samping kontrol PL / SQL Subprograms
  • Mlebu PL / SQL Records ing Packages

13. Laksanakan Paket Oracle-Supplied ing Pembangunan Aplikasi

  • Apa Packages Oracle-Supplied?
  • Conto sawetara paket Oracle-Supplied
  • Kepiye Paket Paket DBMS_OUTPUT?
  • Gunakake Paket UTL_FILE kanggo Sesambungan karo File Sistem Operasi
  • Ngajak Paket UTL_MAIL
  • Tulis UTL_MAIL Subprograms

14. Dinamis SQL

  • Aliran Execution of SQL
  • Apa Dinamis SQL?
  • Nandhesake Variabel Kursor
  • Dinamis Ngleksanani Blok PL / SQL
  • Ngatur Native Dynamic SQL kanggo Compile PL / SQL Code
  • Carane njaluk Paket DBMS_SQL?
  • Nglakoni DBMS_SQL kanthi Statemen DML Parameterized
  • Karyawan SQL Functional Completeness

15. Pertimbangan Desain kanggo Kode PL / SQL

  • Standardisasi Konstanta lan Pengecualian
  • Ngerti Local Subprograms
  • Tulis Transaksi Otonom
  • Nglakokna Petunjuk Kompilasi NOCOPY
  • Nelpon Petunjuk PARALLEL_ENABLE
  • Cache-Session PL / SQL Function Result Cache
  • Fasal DETERMINISTIK dengan Fungsi
  • Penggunaan Buletin Binding kanggo Ngapikake Kinerja

16. Pemicu

  • Njlèntrèhaké Pemicu
  • Ngenali Trigger Event Types and Body
  • Skenario Aplikasi Bisnis kanggo Pemicu Pemicu
  • Nggawe DML Triggers nggunakake Statement Creating TRIGGER lan SQL Developer
  • Ngenali Trigger Event Types, Body, and Firing (Timing)
  • Bedane antarane Pemicu Tingkat Statement lan Pemicu Tingkat Row
  • Nggawe Ora Bakal lan Pemicu Ora Disunat
  • Carane Ngatur, Nguji lan Copot Pemicu?

17. Nggawe Compound, DDL, lan Pemetaan Database Event

  • Apa Pemicu Senyawa?
  • Temtokake Timing-Point Bagian saka Tabel Compound Pemicu
  • Ngerti Struktur Pemicu Senyawa kanggo Tabel lan Tampilan
  • Nglakoni Trigger Compound kanggo Ngatasi Kesalahan Tabel Mutating
  • Perbandhingan Pemicu Database kanggo Prosedur Disimpen
  • Nggawe Memicu ing DDL Statements
  • Nggawe Database-Event lan Sistem-Events Triggers
  • Keistimewaan Sistem Wigati Kanggo Ngatur Pemicu

18. PL / SQL Compiler

  • Apa Compiler PL / SQL?
  • Jelas Parameter Inisialisasi kanggo PL / SQL Kompilasi
  • Dhaftar Petunjuk Wektu Kompilasi PL / SQL anyar
  • Ikhtisar PL / SQL Compile Warning for Subprograms
  • Dhaftar keuntungan saka Peringatan Kompilasi
  • Dhaftar kategori Panggilan Peringatan Wektu PL / SQL
  • Nyetel level Pesen Peringatan: Nggunakake Pangembang SQL, PLSQL_WARNINGS Parameter Inisialisasi, lan DBMS_WARNING Tampilan Cathetan Kompilator: Nggunakake Pangembang SQL, SQL * Plus, utawa Tampilan Kamus Kamus

19. Ngatur Dependencies

  • Ringkesan Dependencies Object Schema
  • Nuduhake Dependencies Obyek Langsung nggunakake USER_DEPENDENCIES Pandang
  • Ngetokake Status Objek
  • Ora validasi obyek gumantung
  • Nuduhake Dependensi Langsung lan Ora Langsung
  • Manajemen Dependensi Baik-Fine ing Oracle Database 12c
  • Ngerti Dependencies Remote
  • Recompile a Unit Program PL / SQL

Certification

Yen ngrampungake calon iki kudu disiapake kanggo njupuk rong ujian:
Step1 Pass Ujian Iki
Pilih salah sawijining ujian kasebut
Oracle Database SQL Expert
OR
Oracle Database 11g: SQL Fundamentals I
OR
Oracle Database 12c: Fundamentals SQL
Step2 Pass Ujian Iki
Pilih salah sawijining ujian kasebut
Program nganggo PL / SQL
OR
Oracle Database 11g: Program nganggo PL / SQLFor more info kindly hubungi kita.


reviews