KoleksiPelatihan Kelas
register

Oracle 11 g PL SQL Developer Advance

Oracle 11 g PLSQL Developer Advance Training & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Oracle 11 g Training Pelatihan Advance PLSQL

Ing Oracle Database 11G Advanced PL / SQL latihan, pakar instruktur Oracle University bakal mbantu njelajah fitur-fitur canggih PL / SQL kanggo ngrancang lan nyetel PL / SQL. Sampeyan bakal sinau cara interfaces karo database lan aplikasi liyane ing cara paling efisien.

Sinau Kanggo

  • PL / SQL ngrancang praktik paling apik.
  • Nggawe aplikasi PL / SQL sing nganggo kolèksi.
  • Nglakokaké basis data pribadi virtual kanthi kontrol akses apik.
  • Tulis kode kanggo antarmuka karo eksternal C lan Aplikasi Java.
  • Tulis kode kanggo antarmuka karo obyek gedhe lan nggunakake LOBs SecureFile.
  • Tulis lan tune kode PL / SQL kanthi efektif kanggo nggedhekake kinerja.

Tujuan saka Oracle 11 g PLSQL Developer Advance Training

  • Paket PL / SQL desain lan unit program sing nglakokaké kanthi efisien
  • Tulis kode kanggo antarmuka karo aplikasi eksternal lan sistem operasi
  • Nggawe aplikasi PL / SQL sing nganggo kolèksi
  • Tulis lan tune kode PL / SQL kanthi efektif kanggo nggedhekake kinerja
  • Nglakokaké basis data pribadi virtual kanthi kontrol akses apik
  • Tulis kode kanggo antarmuka karo obyek gedhe lan nggunakake LOBs SecureFile

Teknologi Inovatif Solutions nawakake PL / SQL Developer Advance Training ing 9 beda lokasi ing India - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida & Pune.

Intended Audience for Oracle 11 g Advanced Developer PLSQL

  • Pangurus Database
  • Pengembang Aplikasi
  • PL / SQL Developer

Prasyarat kanggo Oracle 11 g PLSQL Developer Advance Certification

    • Kawruh babagan SQL
    • Pengalaman Program PL / SQL
    • Prasyarat Ujian

Calon kudu duwe "Oracle PL / SQL Developer Associate" Certification

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pambuka
    • Tujuan kursus
    • Agenda ras
    • Tabel lan data sing digunakake kanggo kursus iki
    • Ringkesan lingkungan pangembangan: Pangembang SQL, SQL Plus
  2. Review Konsep Program PL / SQL
    • Ngenali struktur blok PL / SQL
    • Nggawe prosedur
    • Nggawe fungsi
    • Watesan dhaptar lan pedoman ing fungsi panggunaan saka ekspresi SQL
    • Nggawe paket
    • Deleng kursor sing jelas lan eksplisit
    • Dhaftar sintaks kajaba
    • Ngenali paket Oracle sing diwenehake
  3. Ngrancang Kode PL / SQL
    • Jelasake jinis data sing wis ditemtokake
    • Nggawe subtipe miturut jinis sing ana kanggo aplikasi
    • Tulis pedoman sing beda kanggo desain kursor
    • Kursor maneko rupo
  4. Nggunakake Koleksi
    • Ringkesan koleksi
    • Gunakake array Associative
    • Gunakake tabel Nested
    • Gunakake VARRAYs
    • Bandingake tabel lan nada VARRAY
    • Tulis program PL / SQL sing nganggo kolèksi
    • Gunakake Koleksi kanthi efektif
  5. Manipulating Objects Large
    • Ilustrasi objek LOB
    • Gunakake BFILEs
    • Gunakake DBMS_LOB.READ lan DBMS_LOB.WRITE kanggo ngapusi LOB
    • Nggawe LOB sementara sing diprogram kanthi paket DBMS_LOB
    • Pambuka kanggo LOBs SecureFile
    • Gunakake SecureFile LOBs kanggo nyimpen dokumen
    • Ngonversi BasicFile LOBs menyang SecureFile LOB format
    • Ngaktifake reduplication lan komprèsi
  6. Nggunakake Metode Interface Advanced
    • Nelpon Prosedur njaba saka PL / SQL
    • Keuntungan Prosedur njaba
    • Cara canggih antarmuka C
    • Cara nganggo antarmuka lanjutan Jawa
  7. Performance and Tuning
    • Ngerti lan mangerteni kompilator
    • Tune PL / SQL kode
    • Ngaktifake inlining unit intra
    • Ngenali lan nyetel masalah memori
    • Ngenali masalah jaringan
  8. Ngapikake Kinerja karo Caching
    • Jelaske caching asil
    • Gunakake cache asil query SQL
    • Cache fungsi PL / SQL
    • Deleng pertimbangan cache fungsi PL / SQL
  9. Menganalisa PL / SQL Code
    • Nemokake Informasi Kode
    • Nggunakake DBMS_DESCRIBE
    • Nggunakake ALL_ARGUMENTS
    • Nggunakake DBMS_UTILITY.FORMAT_CALL_STACK
    • Ngumpulake PL / Scope Data
    • USER / ALL / DBA_IDENTIFIERS Tampilan Katalog
    • Paket DBMS_METADATA
  10. Profiling lan Jiplakan PL / SQL Kode
    • Tracing PL / SQL eksekusi
    • Nglacak PL / SQL: Langkah
  11. Ngleksanakake VPD nganggo Control Access Fine-Grained
    • Mangerteni carane ngakses kontrol akses apik dianggo sakabehe
    • Nerangake fitur kontrol akses apik
    • Ilustrasi konteks aplikasi
    • Nggawe konteks aplikasi
    • Ngeset konteks aplikasi
    • Dhaftar prosedur DBMS_RLS
    • Nglakokaké kawicaksanan
    • Nemokake gambaran kamus sing nyekeli informasi babagan akses apik
  12. Safeguarding Code Panjenengan Ngalangi Serangan SQL Injeksi
    • Ringkesan Injeksi SQL
    • Ngurangi Lumahing Serangan
    • Ngindari Dynamic SQL
    • Nggunakake Argumen Bind
    • Filtering Input nganggo DBMS_ASSERT
    • Nggawe kode Immune kanggo SQL Injeksi
    • Testing Code for SQL Injection Flaws

Mangga tulis ing info@itstechschool.com Utawa hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & sertifikat, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Sawise rampung kursus iki Calon kudu menehi "Oracle 11g Advanced PL / SQL 1Z0-146" Ujian kanggo njaluk sertifikat. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews