KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Oracle-12c-Database-Administration-Training

Oracle 12 C Database Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan Administrasi Oracle 12 C

Oracle database: Pambuka kanggo SQL latihan mbantu sampeyan nulis subwara, gabungke pitakon akeh menyang siji pitakonan kanthi nggunakake operator SET lan laporan data gabungan kanthi nggunakake fungsi klompok. Sinau iki lan liyane liwat latihan.

  • Ngerti konsep dhasar database hubungane njamin kode sing diamot dening pangembang.
  • Nggawe laporan data sing diurut lan diwatesi.
  • Run data manipulation statements (DML).
  • Kontrol akses database menyang obyek tartamtu.
  • Ngatur obyek skema.
  • Ngatur objek karo tampilan kamus data.
  • Nompo baris lan kolom data saka tabel.
  • Kontrol hak istimewa ing tingkat obyek lan sistem.
  • Nggawe indeks lan alangan; Ngganti obyek skema sing ana.
  • Nggawe lan pitakonan tabel eksternal.

Tujuan saka Pelatihan Oracle 12 C

  • Ngenali komponen struktural utama Oracle Database 12c
  • Nggawe lapuran data sing dikumpulake
  • Tulis statements sing kalebu pitakon
  • Nompo baris lan kolom data saka tabel
  • Run DML ing Oracle Database 12c
  • Nggawe tabel kanggo nyimpen data
  • Gunakake views kanggo nampilake data
  • Kontrol akses database menyang obyek tartamtu
  • Ngatur obyek skema
  • Nampilake data saka sawetara tabel nggunakake sintaks SQL ANSI SQL 99
  • Ngatur objek karo tampilan kamus data
  • Tulis sub-pitakon multi-kolom
  • Pakaryan fungsi SQL kanggo nompo data sing dikarepake
  • Gunakake sub-pitakon skalar lan hubungane
  • Nggawe laporan data sing diurut lan diwatesi

Prasyarat kanggo Oracle 12 C Cerfitifikasi

Saliyane pengalaman profesional, siswa sing nliti pelatihan iki kudu duwe pengetahuan teknis ing ngisor iki:

  • Pengolahan data
  • Keprigelan konsep lan teknik pemrosesan data

dimaksudaké pirsawan of Oracle 12 C Course

  • Administrator Warehouse Data
  • Formulir Pangembang
  • Analis Sistem
  • Analis Bisnis
  • Developer
  • Pengembang Aplikasi
  • PL / SQL Developer

Course Outline Duration: 05 Days

  1. Ringkesan Oracle Database 12
    • Configuring instance and database
    • Konsepen babagan arsitektur Oracle 12c
  2. Nggawe Oracle 12
    • Nggawe database
    • Miwiti lan mungkasi basis data
  3. Ngatur administrasi karo Oracle Enterprise Manager (OEM) Cloud Control 12
    • Ngevaluasi arsitektur OEM
    • Ngramut database karo OEM Cloud Control 12c
  4. Ngeculake Mbalik Oracle 12
    • Konfigurasi UNDO tablespaces
    • Ngawasi lan ngganti owahan data
  5. Ngatur Pangguna lan Sumberdaya
    • Nggawe akun panganggo
    • Nguatake keamanan
  6. Performing Space Management
    • Bangunan hirarki panyimpenan
    • Strukturisasi data lan segmen indeks
  7. Pemisahan kanggo Kinerja lan Administrasi
    • Nggawe partisi lan tabel subpartisi
    • Ngramut partisi indeks
  8. Bangunan Database Fault-Tolerant
    • Ngawasi database
    • Nggawe basis data lan nindakake pemulihan

Duration Duration: 05 Days

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews