KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Oracle-12c-Database-Administration-Training

Oracle 12 C Database Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Kursus Latihan Administrasi Oracle 12 C

Oracle database: Pambuka kanggo SQL latihan mbantu sampeyan nulis subwara, gabungke pitakon akeh menyang siji pitakonan kanthi nggunakake operator SET lan laporan data gabungan kanthi nggunakake fungsi klompok. Sinau iki lan liyane liwat latihan.

  • Ngerti konsep dhasar database hubungane njamin kode sing diamot dening pangembang.
  • Nggawe laporan data sing diurut lan diwatesi.
  • Run data manipulation statements (DML).
  • Kontrol akses database menyang obyek tartamtu.
  • Ngatur obyek skema.
  • Ngatur objek karo tampilan kamus data.
  • Nompo baris lan kolom data saka tabel.
  • Kontrol hak istimewa ing tingkat obyek lan sistem.
  • Nggawe indeks lan alangan; Ngganti obyek skema sing ana.
  • Nggawe lan pitakonan tabel eksternal.

Tujuan sakaPelatihan Oracle 12 C

  • Ngenali komponen struktural utama Oracle Database 12c
  • Nggawe lapuran data sing dikumpulake
  • Tulis statements sing kalebu pitakon
  • Nompo baris lan kolom data saka tabel
  • Run DML ing Oracle Database 12c
  • Nggawe tabel kanggo nyimpen data
  • Gunakake views kanggo nampilake data
  • Kontrol akses database menyang obyek tartamtu
  • Ngatur obyek skema
  • Nampilake data saka sawetara tabel nggunakake sintaks SQL ANSI SQL 99
  • Ngatur objek karo tampilan kamus data
  • Tulis sub-pitakon multi-kolom
  • Pakaryan fungsi SQL kanggo nompo data sing dikarepake
  • Gunakake sub-pitakon skalar lan hubungane
  • Nggawe laporan data sing diurut lan diwatesi

Prasyarat kanggoOracle 12 C Cerfitifikasi

Saliyane pengalaman profesional, siswa sing nliti pelatihan iki kudu duwe pengetahuan teknis ing ngisor iki:

  • Pengolahan data
  • Keprigelan konsep lan teknik pemrosesan data

Penyajian sing ditujusakaOracle 12 C Course

  • Administrator Warehouse Data
  • Formulir Pangembang
  • Analis Sistem
  • Analis Bisnis
  • Developer
  • Pengembang Aplikasi
  • PL / SQL Developer

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews


Bagean 1Ringkesan Oracle Database 12
Reading 1Configuring instance and database
Reading 2Konsepen babagan arsitektur Oracle 12c
Bagean 2Nggawe Oracle 12
Reading 3Nggawe database
Reading 4Miwiti lan mungkasi basis data
Bagean 3Ngatur administrasi karo Oracle Enterprise Manager (OEM) Cloud Control 12
Reading 5Ngevaluasi arsitektur OEM
Reading 6Ngramut database karo OEM Cloud Control 12c
Bagean 4Ngeculake Mbalik Oracle 12
Reading 7Konfigurasi UNDO tablespaces
Reading 8Ngawasi lan ngganti owahan data
Bagean 5Ngatur Pangguna lan Sumberdaya
Reading 9Nggawe akun panganggo
Reading 10Nguatake keamanan
Bagean 6Performing Space Management
Reading 11Bangunan hirarki panyimpenan
Reading 12Strukturisasi data lan segmen indeks
Bagean 7Pemisahan kanggo Kinerja lan Administrasi
Reading 13Nggawe partisi lan tabel subpartisi
Reading 14Ngramut partisi indeks
Bagean 8Bangunan Database Fault-Tolerant
Reading 15Ngawasi database
Reading 16Nggawe basis data lan nindakake pemulihan